Šta je novo?

koji internet (upload prioritet) ?

AcMilan91

Cenjen
Učlanjen(a)
03.01.2010
Poena
159
dakle u sbb-u sam godinama koristim flat onaj obican paket 15/1 ili kako vec...posto hocu da pocnem da streamujem na twitch.tv treba mi veci upload 3 minimum...koji provajderi nude usluge sa vecim uploadom da nisu neke prevelike cene ?da ostavim sbb kablovsku televiziju a da se prebacim samo za internet jer sbb cak nema vise ni upload boost

Zvao Beogrid,samo Novi Beograd,nista za zvezdaru...au poludecu,nemoguce da nema da neko nudi 2:1 ili neki boost nesto

Poslednja izmena:
Pa imas Telekom ADSL, doplatis za upload booster. Nije bas 2:1 ali moze da dobaci do 10Mbps.

e ovako,uzeh telekomov adsl u pravu si ,20/2 1800 dindzi,vdsl je 2800 minimum,a ovo mi se isplati 250 din 5 mbit upload boost mesecno,sklopih na 2 god ugovor,problem je sto sam jos u sbb-u,da li je moguce u sbbu ako sam pod ugovorm da ukinem net da mi ostane samo kablovska televizija ?

e ovako,uzeh telekomov adsl u pravu si ,20/2 1800 dindzi,vdsl je 2800 minimum,a ovo mi se isplati 250 din 5 mbit upload boost mesecno,sklopih na 2 god ugovor,problem je sto sam jos u sbb-u,da li je moguce u sbbu ako sam pod ugovorm da ukinem net da mi ostane samo kablovska televizija ?

Pa ne mozes na ADSL-u koristiti upload booster. Za to ti treba VDSL. I na tom paketu upload je 1 mbps a ne 2.
I nisi dobro pogledao pakete. Ako u zgradi imas isturen stepen mozes uzeti 50/2 mbps za 1900 rsd. I ima jos jedna akcija a to je veci paket po ceni manjeg tako da ako ne mozes da uzmes 50 mbps mozes barem 30/2 za 1900.

A na SBB-u mozes da ukines net ako platis sve rate sto su ti ostale do kraja ugovora.

Ima na KBCNetu do 4 Mb/s uploada, malo skupo ali ima i "Upload paket" sa 1536 Dl / 3584 Ul. sa mnogo boljom cenom.

Pa ne mozes na ADSL-u koristiti upload booster. Za to ti treba VDSL. I na tom paketu upload je 1 mbps a ne 2.
I nisi dobro pogledao pakete. Ako u zgradi imas isturen stepen mozes uzeti 50/2 mbps za 1900 rsd. I ima jos jedna akcija a to je veci paket po ceni manjeg tako da ako ne mozes da uzmes 50 mbps mozes barem 30/2 za 1900.

A na SBB-u mozes da ukines net ako platis sve rate sto su ti ostale do kraja ugovora.
danas sam bio i rekao mi je da mogu boost od 20mbit koji kosta 1800 din,a 30/2 kosta 2800,pokazivao mi je cene sa kompa ,50/2 3800 itd
gde ima na netu uopste cenovnik za vdsl?sad mi nista nije jasno,bio sam sat vremena u telekomu i citao mi je cene koje sam naveo gore...

Poslednja izmena:
Procitaj Telekom VDSL temu. I pusti sta su ti rekli u Telekomu. 95% tamo nema ni pojma sta je VDSL. Upload booster mozes da uzmes samo na VDSL-u nikako na ADSL-u posto tehnologija to ne dozvoljava.

pa sta sad da radim? uzeo sam vec 2 god ugovora?valjda mora da pise na njihovom sajtu cenovnik za vdsl

nista nisam potpisivao...samo me pitao za sifru email,broj telefona
sta mi sad predlazete da radim,jer realno nista nisam potpisao,msm uzeo mi je licnu kartu i provukao tamo ali nista nisam potpisivao,da ih zovem ? da kazem hocu 50/2 na akciji po ceni 10mbit ili kako vec?

Poslednja izmena:
Naravno da moze upload booster i na 20Mbps paketu, sto ne bi mogao? Ako niste primetili, ni telekom nigde nije rekao da je 20 MBps paket ADSL, znaci oni ako hoce mogu da ti daju VDSL modem i za paket od 20 (kao sto ce tebi verovatno i uraditi). Na ADSL-u ne radi booster, samo na VDSL-u, ali download brzine se delom preklapaju. Uostalom, na samom sajtu Telekoma pise da je upload booster dostupan i za paket Net20. http://open.telekom.rs/home/Content.aspx?temp=0&sid=176&id=1824
Mozes svakako da trazis 50/2 po ceni od 1900, ali to je samo za one koji su blizu isturenih stepena. Nista ne kosta da pitas, mozda imas srece. U tom slucaju bi umesto 20/5 dobio 50/5 za iste pare (1900+250)

Poslednja izmena:
Naravno da moze upload booster i na 20Mbps paketu, sto ne bi mogao? Ako niste primetili, ni telekom nigde nije rekao da je 20 MBps paket ADSL, znaci oni ako hoce mogu da ti daju VDSL modem i za paket od 20 (kao sto ce tebi verovatno i uraditi). Na ADSL-u ne radi booster, samo na VDSL-u, ali download brzine se delom preklapaju. Uostalom, na samom sajtu Telekoma pise da je upload booster dostupan i za paket Net20. http://open.telekom.rs/home/Content.aspx?temp=0&sid=176&id=1824
Mozes svakako da trazis 50/2 po ceni od 1900, ali to je samo za one koji su blizu isturenih stepena. Nista ne kosta da pitas, mozda imas srece. U tom slucaju bi umesto 20/5 dobio 50/5 za iste pare (1900+250)
ee to,takav odgvoor mi treba,jel moze to preko telefona da se pita

Ne moze telefonom, mora u poslovnici.

nista onda kad budem otisao pitacu ako vec moze 50/2 da li moze po onoj promo ceni

Vrh Dno