Šta je novo?

Koji internet na teritoriji mirijeva?

zero

Čuven
Učlanjen(a)
10.07.2005
Poena
660
Dakle koji vid od malo ozbiljnijeg interneta je moguc na teritoriji mirijeva?

Kasno sam video post, ali ako te jos uvek zanima, mozda imas mogucnosti za cable net ukoliko naravno imas KDS kablovsku televiziju. U toku je eksperimentalna faza 64k. Zavisi u kom si delu Mirijeva... Od wirless-a imas Artcom-Stoicino brdo,SBB na udovici i KBC net kod toplane. Ima cak i PTT-ADSL ali trenutno mrka kapa moraces jos da se strpis...Poz

Tu je i odlicni SBB kablovski. Jovanke Radakovic 31/i novi opticki cvor.
Radi vec par meseci. jako je dobar.

Zavisi gde zivis. ako imas mogucnosti za SBB kablovski (malo je takvih srecnika), onda uzimaj to. ako si negde drugde... najbolje je da cekas da telekom zbudzhi jos portova u centrali pa uzmes ADSL. Wireless u mirijevu nije mogucnost. trust us.

Za neverovati, posle tri meseca i pet dana :) ukljucen ADSL!
Da li se samo meni posrecilo, ili se telekom "otvorio" za jos prikljucaka?

Za neverovati, posle tri meseca i pet dana :) ukljucen ADSL!
Da li se samo meni posrecilo, ili se telekom "otvorio" za jos prikljucaka?

Da li si na teritoriji Mirijeva? I ukoliko jesi, ostavi neke utiske o radu kako si zadovoljan i tako to. Verovatno bi mnoge zanimalo, da ne otvaram novu temu i onako je vezano za "internet na teritoriji Mirijeva"... Naravno ukoliko jesi iz Mirijeva?:D

Jesam, vala Mirjevac, za sada fercera kako se samo pozeleti moze, ne mozes me skinuti sa neta k`o dete s` tresnje. :)
Konacno streaming vise nije samo strana rec, vec radi!
Inace sam kod Beocity-ja, 512Kb.

Evo jos nekih utisaka, streeming stuca regularno, veza varira poprilicno u protoku od 5% do 110% nominalnog, 512, a test na
http://bandwidthplace.com/speedtest/
kaze da mi je veza (verovatno u proseku 278 Kb/s. Njihova subjektivna ocena je mediocre :)
Grafikon u networking tabu task menagera izgleda kao jako nemiran EKG.
Ali i dalje neuporedivo bolje radi od dial up-a !

Oko 2 ujutro :) veza je savrsena, samo ponekad padne ispod 90%.
Ocigledno problem ima veze sa brojem pretplatnika, samo nemam pojma na kom nivou, kod provajdera, telekoma ili ko zna gde.

"Nocni test" - 2 i 30 c, rezultat:

413.2 kilobits per second
Communications 413.2 kilobits per second
Storage 50.4 kilobytes per second
1MB file download 20.3 seconds
Subjective rating Not bad

@Orkan, hvala na opsirnim i korisnim informacijama... Pozdrav

Nazad
Vrh Dno