Šta je novo?

Koji Inkjet stampac??

• Začetnik teme Začetnik teme cilebg
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

cilebg

Slavan
Učlanjen(a)
29.07.2008
Poena
319
da ima sto veci kertridz(da ne moram cesto da ga punim i da se isplati punjenje) da kvalitetno stampa. prvo sam razmisljao da kupim neki laserski kolor stampac ali sam se predomislio kad sam saznao da reciklaza tonera kosta vise nego stampac. Oko novih inkjet modela se ne razumem pre sam imao lexmark z25 inkjet i crko mi je... hvala unapred na odgovorima

savet

Uzmi Canon pixmu IP 4500...ona je oko 7000, ne zali pare, otplatice sama sebe, kertridzi se lako pune, ja nikad nisam kupio nove a punio sam ih preko 30 puta.......ima 5 kertridza, oko 12 ml po boji ....za stampu logotipa na kovertama za 1000 komada potrosio je 5 ml mastila....

hvala. uzecu ga u obzir pri odabiru kad budem kupovo(ovih dana).jel ima jos neko neki predlog? otrpilike do tog cenovnog ranga. jeftinije a bolje, ne verujem da ima?? i da, pozeljno bi bilo da se otisak mastila ne rastvara u vodi,jel takva situacija sa pomenutom pixmom?

ajmo ljudi, cekam savete dok jos nisam kupio. stvarno se ne razumem u stampace i to sto sam napisao za rastvorivost u vodi, citao sam na jednom forumu da postoje takvi stampaci. ima takvo mastilo da kad se odstampa i stampa pokvasi ne rastapa se, nego samo bude mokro, a ne sad i svaka kap da me nervira. ko ce mu ga znati, mozda vecina stampaca sad ima takvo mastilo.

Kupi CANON PIXMA iP4500. Odlično štampa, lako se puni. Za njega ima i CISS. Samo vodi
računa kojim mastilom ga punis. Ima puno đubreta na tržištu, nalbolji je OCP.

Nazad
Vrh Dno