Šta je novo?

Koji Hansol?

• Začetnik teme Začetnik teme kiza_m
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

kiza_m

Čuven
Učlanjen(a)
06.02.2004
Poena
619
Koji Hansolov 17" CRT je najbolji?
Sta mislite o 730D : 730ED?

Ni jedan.LG ili Samsung.

D..ni slucajno taj sa E!..inace u toj cenovnoj klasi ne mogu se meriti ni jedan Samsung niti LG niti Philips...ne pricam bezveze video sam ih sve kako rade istovremeno sa istom slikom...daleko najostrija i sa najboljim kontrastom i bojama je na 730D.

'Pa taj proizvodjac je radio SIEMENS-ove monitore koji me sluze evo 3.5 godine i radi bez problema!!!!

Hansol 720P, ukoliko se jos moze naci.

marko11111 je napisao(la):
D..ni slucajno taj sa E!..inace u toj cenovnoj klasi ne mogu se meriti ni jedan Samsung niti LG niti Philips...ne pricam bezveze video sam ih sve kako rade istovremeno sa istom slikom...daleko najostrija i sa najboljim kontrastom i bojama je na 730D.

A da li su svi racunari sa tim monitorima imali iste graficke karte?

Lepo ti je covek rekao, za 120 evra nema boljeg! D je isto sto i P samo skroz ravan, a P je polu-ravan, izgleda bolje od nekih imitacija flat-a. E izbegavati, uostalom kao i vecinu monitora economic klase.

Hansol "E" nikakako, "D" ako bas moras.

Covek nije naveo P tako da ne znam da li ga moze naci. Ma to su o.k. monitori samo kupujte tamo gde mozete ostvariti garanciju za felericne primerke, a ima ih.

uskmarko je napisao(la):
A da li su svi racunari sa tim monitorima imali iste graficke karte?

da...nemoj da me pitas na koji nacin jer neznam, ali svi monitori su bili povezani u jedan racunar....

D nisu skroz ravni. To je samsungov dynaflat, nije to skroz ravan ekran...

zormanic je napisao(la):
Hansol "E" nikakako, "D" ako bas moras.

Imam u kuci 11 Hansol monitora, jedan 710P, jedan 720P, 2 920P, i ostalo su sve 7x0E. Osim mog licnog, 930D.

Elem, jedini sa kojim nisam bas zadovoljan je 720P. Svi ostali rade savrseno, ukljucujuci i one sa oznakom E. Za gotovo dve godine non-stop rada, nisu nikada ni trepnuli, a inace slika je najbolja na 730E i 710P modelu, barem kod mene.

Nazad
Vrh Dno