Šta je novo?

Koji GPS?

joojant200

Čuven
Učlanjen(a)
23.12.2001
Poena
865
Moja oprema  
Laptop
Lenovo Thinkbook 16
Tablet
Lenovo t something
Mobilni telefon
Samsung S23
Pametni uređaji
Fenix 7s pro ss
Razmisljam se izmedju:
1. P990+GPS receiver+Garmin mobile XT
2. N95+Garmin mobile XT
3. P910+GPS receiver+TomTom
4. Stand alone gps win ce 5+igo

Interesuje me:
- Koja od tih varijanti najbolje radi?
- Da li je neko koristi varijantu pod 1 i kako radi?
- Koliko se brzo moze ocekivati da ce padati cene pod 4.ki?
Posto je drug u Madjarskoj kupio za oko 150e Airis T930 sve sa full regularnom kartom Srbije, a ovde su oko 100e vise ako sam dobro gledao?

Poslednja izmena:
Ne znam kako bi radio sa drugim prijemnikom, imam samo ovaj i jedino sam taj ikad i koristio. A za strane gradove, ne setam se tim putevima pa mi to nije bilo od znacaja, pa mi nije palo na pamet, al opet ne mislim da ovaj prestigio lose radi u setnji, naprotiv, skroz je upotrebljiv.

evo stigao mi BT i-Blue 747.
WM5 na Qtek 9100
iGO8
mala tura po gradu, NBGD-u i prezadovoljan sam.

Garmin ne stavih jer mi nije oma prepoznao a mrzelo me da se bakcem.
Sve lepo prebacih na GoogleEarth i voala. Lep nacin za vodjenje dnevnika.

1.3GB???

I ja se zainteresovao za ovu tematiku, moze na pvt koliko ste i gde platili taj BT GPS. Interesuje me jeftinije nesto, npr taj MSI ili sl. Vidim da imate svi pozitivna iskustva, pa i ja da probam, koritstio bih ga sa E51. Ima li neko iskustva sa ovim Nokijinim softwerom? Znam da ga hvale u evropi, ali ne znam kakve su mu nase mape?

Hvala.

Koliko kosta (i da li uopste postoji) "stand alone" GPS na koji mogu da se instaliraju Garminove mape? I da li je instalacija slicna insrtalaciji MobileXT-a na telefon?

Koliko kosta (i da li uopste postoji) "stand alone" GPS na koji mogu da se instaliraju Garminove mape? I da li je instalacija slicna insrtalaciji MobileXT-a na telefon?
npr. Garmin uredjaji😀
Instalacija mapa je iz mapsource-a kao za XT, ali XT ne instaliras na uredjaj jer vec ima svoj sofver😉
btw
Bilo koji pocket PC sa GPS prijemnikom ili GPS uredjaj sa WM moze da radi sa XT i garmin mapama...

Nazad
Vrh Dno