...
Posto si priupitao,zainteresovao me je doticni program prvo sam se namucio da nadjem ful ferziju jel demo verzija da kreiranje image fajla ali neda gostovanje istoga.Utisci su sledeci.Program je fantastican,jednostavan i jako brz.Particiju od 10gb koja je zauzeta sa 6gb kompresuje na najvecij kompresiji u 2.5 gb proces traje iz windowsa 16 minuta,gostovanje je neverovatno brzo ceo gost uradi za 4 minuta.Takodje se moze raditi iz dos-a mana sto ako se radi sa flopy-em treba 4 boot flopy-a proces ucitavanja je dosta dug 3-4 minuta ako se radi sa cd-a ulazak u dos je trenutacan par sekundi.Iz dosa se mora raditi ako se nema aktivan win sve u svemu 10-ka.Dok sam pravio image fajl namerno sam pustio divix film,zakacio se na net nebilimu zasmetao medjutim nista radio je svoj posao bez problema.Kada se ulazi u explorer tu sam doziveo odusevljenje u par sekundi kreira virtuelnu particiju pa iz windows comandera ako zelite menjati fajl koji ste napravili jednostavno samo kopirate u tu virtuelnu particiju i kraj.Sve u svemu za sada sam zavrsio sa gostom 2003.