Šta je novo?

Koji gampad???

sakiboj

Slavan
Učlanjen(a)
27.10.2008
Poena
320
Preporucite mi neki gamepad do 2000-2200 dindzi:)

Recimo hocu da uzmem ovajPS2_Dualshock2_Controller.jpg i da uzmem 10146186-pc013-ps2ps-controller-to-pc-usb-adapter-for-sony-psps2.jpg ovaj adapter, zanima me kako bi to radilo na racunaru? Kako ce ga racunar prepoznati? Hoce li onaj x360ce emulator raditi?

Poslednja izmena:
1. radi odlicno
2. prepoznaje ga ovako:
PS2.jpg
3. radi x360ce, upravo igram Darksiders 2 i Dark Souls

A kakav je sto se tice kvaliteta i ergonomije? Sto vidi dva ista?

Poslednja izmena:
A kakav je sto se tice kvaliteta i ergonomije? Sto vidi dva ista?

Vidi dva ista zbog tog adaptera, kada bi ubacio drugi dzojstik da bi radio i taj drugi dzojstik. Koristim i ja taj adapter, savrseno radi sve.

bas taj, i ja sam od njih porucio samo je stigao plavi ali to je to

Hvala a neke drajvere za adapter jel se dobijaju ili se samo bocne i to je to? Nego jel njima moze da se plati kada brza posta donese porudzbinu na vrata ili moram na racun da im placam?

Poslednja izmena:
mislim da se dobije mini cd,a mozda sam se i istripovao u svakom slucaju samo se bocne :p

A reci mi samo jesi li platio kuriru kada ti je doneo? I kakav je gamepad? Kvalitetan? Vise mi je dosadilo da ih menjam svake godine

A reci mi samo jesi li platio kuriru kada ti je doneo? I kakav je gamepad? Kvalitetan? Vise mi je dosadilo da ih menjam svake godine

Da,preko kurira -ne moras ni preko sajta samo ih nazoves preko telofona izdiktiras adresu i oni ti posalju.Što se tiče dzojstika,kamo srece da sam odma uzeo ovo DS2 + adapter uštedeo bi i para i zivaca. Jako sam zadovoljan sa dzojsom -mada koristim ga tek 2-3 meseca tako da je jos rano ali saitek p990 nije izdrzao ni toliko, do sada nikakve zamerke nemam, nista ne skripi,hod dugmica je isti kao prvog dana.Koristim ga za pes svakodnevno a nemam ni malo nezan stisak ;)

Poslednja izmena:
Sutra ih zovem cim ustanem, dosta mi je ovih kineskih. Imam acme ga 02 i nije on los i kosta 2000 din skoro kao ds2 ali levi lt mi se nesto s****o i eto ti sad. Radi on nekako i dalje ali nema onaj klik i ne vraca se, kineska plastika ***

Uzeo sam dualshock 2, odlican je, dobih plavi adapter :D
10 puta bolji od acme ga 02 koga sam do sada koristio a cena skoro ista

Vrh Dno