Šta je novo?

Koji gamepad/joypad

• Začetnik teme Začetnik teme Civil
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Civil

Slavan
Učlanjen(a)
18.08.2005
Poena
380
Kako god da ga zovete... nikada ga nisam imao... sada zelim da ga imam kako bih sa ortacima igrao PES/FIFU/NBA LIVE tokom duge, hladne zime...

Znaci, samo za to, ne treba mi ni za kakve simulacije niti ce mi ikada trebati za to... mogu li da uzmem nesto pristojno za ~1500 dinara i gde? Koja marka?

Probao sam Rumble Pad 2, Cordless varijantu, Precision, Dual Action.... Sada sam na original PS2 gamepadu, i to mi je ubedljivo najbolja varijanta. Treba ti adapter za USB, on je 550 kinti u merkatoru.

... za 1500 din nemas preveliki izbor bas kvalitetnih. Ova kombinacija koju sam ti ja naveo je oko 2300-2400.

defonitivno PS2 gamepad, to je ne unistivo!!! Mozes da ga bacakas po celoj sobi, po ceo dan, ali on ce uvek raditi!!

Ja koristim logitech rumble pad 2. Pre nedelju dana sam pazario Trust-ov model koji moze da se nakaci i na playstation i na pc (ima oba adaptera). Nije los, mada treba malo navikavanja. Cena mu je bila 1030din ili tako nesto.

Pa ako hoces najbolje za oko 40 eura uzmi cordless rumblepad, kada jednom osetis igranje bez kabla vise neces ni pomisliti na kontrolere sa kablom

Uzeo sam skoro Saitek P2600 Rumble, kvalitetan je, ali nikako ne mogu da se naviknem na ona 2 dodatna tastera sa desne strane. Redovno ih slucajno stisnem kad hocu trougao 😀

Molim vas da se uglavimo u 1500 dinara. 😀 Gde ima da se kupi taj PS2 joypad? I koliko kosta? Meni treba bukvalno samo za fudbal, mooozda ako bi se pojavila jos neka igra koju je nemoguce igrati u kombinaciji tastatura + mis, ali ja takve igre ni ne igram jer su obicno shit.

@SilentDEX Koji Trust si kupio? Ja gledam Gamepad Trust GM-1500, Compact Dual Stick, ispruzio bih se do 22 evra koliko kosta. 🙂 Vidim da u toj radnji ima i taj vas rumblepad ali ga trenutno nema pa nema ni cene.

Evo sta mi je jos zapalo za oko:

GamePad Logitech Precision Refresh

On mi izgleda najobicnije i najjednostavnije sto meni odgovara.

I ovaj, cena 22 evra:

Gamepad Trust GM-1500, Compact Dual Stick

P.S. A sto kada kucam na google-u rumblepad izlaze mi sajtovi za dvojku, bukvalno svaki a ja sam hteo da vidim kako izgleda obican?

Poslednja izmena:
Logitech (ne)Precision za ~900 dinara i glava nema da te boli 🙂

2 pitanja, ukoliko se odlucimo na kupovinu PS2 gamepad:
1. Da li funkcionisu svi tasteri (i ona 2 gumena sto se vrte u krug 😀 )
2. Da li radi vibracija?
Nisu mi preterano bitne ove opcije, jer igram iskljucivo PES, ali ako se odlucim za neki NFS... 😛

Funkcionisu svi tasteri, a i vibracija.
Kako ti nisu bitne ove opcije, a kako ces da uradis onaj dribling sa okretem ili da uputis manuelni pas 🙂 ?

Funkcionisu svi tasteri, a i vibracija.
Kako ti nisu bitne ove opcije, a kako ces da uradis onaj dribling sa okretem ili da uputis manuelni pas 🙂 ?

off topic
Pa igram bez tih gotivnih trikova, i ide mi extra :eyebrows:
Btw. iako je Civil vec odabrao logi-a, moje misljenje da je kombinacija sa sony-jevim dzojpadom mnogo bolja..jer taj osecaj u rukama je jednostavno neprevazidjen, nema nikakvih pucketanja plastike itd... 🙂

Kupio sam danas Logitech. Sladak je i zgodan za ruku. Jednostavan, kao oni joypad-i sa Sonija od pre 10 godina. 🙂 Za te pare mislim da je super mada ga jos nisam isprobao.

Nazad
Vrh Dno