Šta je novo?

Koji FTP klijent koristite?

• Začetnik teme Začetnik teme Keops
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Keops

Čuven
Učlanjen(a)
25.12.2002
Poena
630
Ja koristim CuteFTP, ali trazim alternativu jer sam ubedjen da je uzasno spor (verzija 5.0 XP build 50.6.10.2) - TotalComander je osetno brzi prilikom transfera, ali me njegove putanje kroz foldere uzasno guse! U principu CuteFTP interface je ono sto mi treba, samo u nekom brzem pakovanju... imate neki predlog?

Total Commander 6.01, skroz je dobar, osim mane koju si naveo...

Meni je TC vise nego dovoljan 😀

FlashFXP i ponekad TC 😉

Ja inace koristim i dopus. To je inace file manager sa matore Amige koji je preradjen 100% za PC. Sve moze da se namesti kao i na Amigi. Skroz je dobar.

Ja od pocetka koristim TotalCMD, probao sam Cute FTP, ali nekako TC je TC 😀

I mana TotalCMD-a je to sto nema CHMOD-ove sa stikliranjem i sl. nego mora da se kuca, ali to je samo mala mana, za one koji neznaju 😀

Poz.

Netacno! Oznaci fajlove pa ondak FILES - CHANGE ATTRIBUTES 🙂

Još jedan glas za TC. Probao sam sve i svašta i video da mi je TC koga i inače koristim sasvim dovoljan i za tu namenu.

takodje TC...

Isto TC, a probao sam naravno CuteFTP (spor, nije free) i jos neki free klijent, ali se ne mogu setiti naziva...

ja koristim ws_ftp pro vec nekoliko godina. nemam nikakvih zamerki.

FileZilla ili BladeFTP (dobro urađena pretraga). Ne volim Tc zbog staromodnog looka.

TC, probao sam i druge ali jednostavno nije to to 🙂

TC, narafski 😀 Još od verzije 3 ili 4...

TC je sasvim dovoljan za prosecne stvari, a ako treba nesto vise, kvalitetni su FTP Voyager i ws_ftp pro.

Jedno pitanje, intenzivno koristim TC za ftp upload/download i cesto mi se desavaju problemi tipa blokiranja transfera (recimo prilikom uploda velikog broja manjih fajlova transfer stane), takodje cesto blokira kada zavrsi u backgroundu transfer pa pokusa da refreshuje listu fajlova na serveru?

Nazad
Vrh Dno