Šta je novo?

Koji free antivirus i program za rezanje

Serbianboss

Slavan
Učlanjen(a)
07.01.2005
Poena
360
Kao sto i naslov teme kaze, koji je najbolji besplatni antivirus i koji je najbolji program za rezanje diskova?

Za pojedinca ili firmu? Po mom mišljenju (koliko ljudi, toliko ćudi):

Za slučaj 1: Avira AntiVir Personal i Ashampoo Burning Studio 6 FREE.

Za slučaj 2: ClamAV + Spyware Terminator radi real time skeniranja (ili čak Comodo Antivirus kad izađe iz beta faze u kojoj se nalazi već duže) i Ashampoo Burning Studio 6 FREE.

Poslednja izmena:
ili moonsecure (ionako je clamav based) i cdBurnerXP ili infra recorder u portable varijanti :) ili ako oces da se igras ImgBurn

Poslednja izmena:
Cemu li zluze onolike teme o anti-virusima na ovom podforumu.

da se ljudi prepiru jel boli nod ili kaspersky?

I tako u krug...smarate bre! Imao sam i NOD i Kaspera i Aviru i komp je non stop na netu i nista mi ne fali, niko vam nece upasti u komp pobrisati vase podatke, unistiti neke "zero" wtf sektore na hardu, izbrisati vam bios i tako neke nebuloze...
BlackNeo je rekao sve na ovu temu.

Za rezanje diskova, one and only, Infra recorder. Slobodan je za upotrebu u kancelariji.

Za pojedinca ili firmu? Po mom mišljenju (koliko ljudi, toliko ćudi):

Za slučaj 1: Avira AntiVir Personal i Ashampoo Burning Studio 6 FREE.

Za slučaj 2: ClamAV + Spyware Terminator radi real time skeniranja (ili čak Comodo Antivirus kad izađe iz beta faze u kojoj se nalazi već duže) i Ashampoo Burning Studio 6 FREE.

Za firmu je mali problem, probao sam Commodo AV, mnogo usporava komp, isti slučaj sa Moon Secure, sad sam na Spyware Terminatoru + ClamAV, i on donosi manja usporenja, ali je prihvatljivo ( mada mi je jednom prilikom propustio jedan adware )
Za rezanje Img Burn + Deep Burner za multisesion diskove

meni treba free antivirus za firmu, ova avira jeste besplatna ali izgleda ne mogu da je koristim u firmi jer kaze

Not for Commercial or Business use.

neces se usreciti sa free av za firmu...
comodo, clam av i mislim da je to to...

za rezanje imgburn...

Nazad
Vrh Dno