Šta je novo?

Koji forum?

kustera

Čuven
Učlanjen(a)
26.01.2002
Poena
619
Ovako, nisam pratio sta se sve desavalo u poslednje vreme kada je razvoj foruma u pitanju. Mislim se da na jednom sajtu sredim neki forum koji je toliko star da skoro nista ne radi. I pitanju je Ikonboard 2.1.9 Beta. Interesuje me sta je trenutno najbolje resenje. Takodje, bitan faktor moze da bude i konverzija podataka sa starog foruma na novi.

Nije valjda da niko nece nista da kaze?

mislim da ti php moze pomoci u konverziji...mada neces imati neke vajde od toga....samo mozes da zbagujes sve jos vise. :) predji na neki noviji board!

bgillegal je napisao(la):
mislim da ti php moze pomoci u konverziji...mada neces imati neke vajde od toga....samo mozes da zbagujes sve jos vise. :) predji na neki noviji board!
Ajde da zaboravimo na konverziju. Koji noviji board. PhpBB mozda jeste najcesci, ali da li je najbolji? Sta drugo moze da dodje u obzir?

Pa izbor se svodi na phpBB (stari bench), IPB (imash ga kod nIce-a i kutije) i vBulletin (bench) koji se placa. Ima ih sigurno josh dosta ali ovo ti je sasvim dovoljno. Nism radio sa poslednje navedenim a shto se iche prva 2 ipak mislim da je IPB odlichan ukoliko ne zelish da se preterano cimash. Instalirash malo konfigurishesh i to je to. phpBB-u treba koliko ja znam posvetiti dosta vishe paznje ako hocesh da sve to izgleda ljudski i ima sve shto treba.

sto bi rekli....svejedno! :) phpbb ti je jedan od "decijih" foruma ... gde ga instaliras za 5 min. podesis sta ti treba i ne diras...a ovi drugi su ako hoces da izmodujes forum kako tebi ili drugima odgvara...

Koji je najbolji, posto mi se ne stavlja phpBB

Genghis Khan je napisao(la):
To je inache InvisionPowerBoard ;)
Hm, da, znam, ali koliko se secam, zar se on ne placa?

Hm, sad pogledah, i nesto ne uspevam da nadjem link za free download...

Vrh Dno