Šta je novo?

Koji fon do 80e?

Marko16

Slavan
Učlanjen(a)
28.01.2009
Poena
330
Moja oprema  
Mobilni telefon
Mi 9T
Pristup internetu
  1. ADSL
Koji telefon do 80e. +-? Ja se nesto razmisljam oko 6300, k800i, k550i...:trust::wave:

Jeste da više preferiram Nokiu, ali bih ovoga puta preporučio SE K800i ;)

Pa ja od ova tri što si naveo preporučio SE :D

Znam nekoliko ljudi koji ga koriste u zdravlju i veselju (moj ćale npr.), a i ja sam ga koristio kraće vreme (dok mi je brat čiji je telefon bio u inostranstvu) i imam samo reči hvale za njega: lep dizajn, dobro leži u ruci, kvalitetna izrada, odlična 3.2Mpx kamera pravi extra fotke, baterija traje koliko hoćeš, interne memorije koliko hoćeš (valjda 64Mb, zaboravio sam) + proširiva, zvono i vibracija jako dobri, nema šanse da preskočiš neki poziv, itd. itd. :)

EDIT: Ček, ček, pa K800i ne košta 80€?! Jel' to gledaš polovne ili?!

Poslednja izmena:
Pa ja od ova tri što si naveo preporučio SE :D

Znam nekoliko ljudi koji ga koriste u zdravlju i veselju (moj ćale npr.), a i ja sam ga koristio kraće vreme (dok mi je brat čiji je telefon bio u inostranstvu) i imam samo reči hvale za njega: lep dizajn, dobro leži u ruci, kvalitetna izrada, odlična 3.2Mpx kamera pravi extra fotke, baterija traje koliko hoćeš, interne memorije koliko hoćeš (valjda 64Mb, zaboravio sam) + proširiva, zvono i vibracija jako dobri, nema šanse da preskočiš neki poziv, itd. itd. :)

EDIT: Ček, ček, pa K800i ne košta 80€?! Jel' to gledaš polovne ili?!

Znam ja kakav je k800i, vrh je! Pa naravno da je polovan i ima da se nadje za 80e, ne bih kupovao nov, ne isplati se. Onda cu najverovatnije se k800i!:bottle:Hvala.:wave:

Poslednja izmena:
shta je na njemu extra?
krsha kamera
krsh baterija
.....

Ja koristim K800i vec godinu dana, nikakvih problema sa tastaturom nemam, a ni sa dzojstikom, a kakve sam sve price slusao o kvarenju dzojstika.

Juri K800i i obavezno ga lepo testiraj, znaci ako je bio kod nekog divljaka, moguce da mu dzoj ne radi, a i da mu je tastatura izakana ;).

Ok, hvala na pomoci, ali ja sam se odlucio za k800i... Ali, za iste pare ima i N73 koji je tu negde sa k800i. Sta vi mislite, sta je bolje, se k800i ili n73? Oba su polovna oko 100e.:wave:

Ok, hvala na pomoci, ali ja sam se odlucio za k800i... Ali, za iste pare ima i N73 koji je tu negde sa k800i. Sta vi mislite, sta je bolje, se k800i ili n73? Oba su polovna oko 100e.:wave:

Teska odluka...

Ja kad sam pre godinu dana kupovao telefon, K800i je kostao 150e, a n73 200e, sto bi se reklo da nisu u istom cenovnom rangu, pa bi jelte trebalo da je nokia bolja, mada ortak ju je imao, i po mom VEOMA objektivnom misljenju :D, SE je bolji ;) (secam se da bilo koju igru ili aplikaciju nije mogla nikad fullscreen da potera, vec se uvek neki osnovni meni morao videti, to je bezveze).

k800i ce ti zavrshiti posla veruj mi, imao sam ga davno i veoma je dobar fon, pogotovo za te pare... Mislim pogledaj cene novih i vidi shta koshta oko 80e..

Hvala svima. Trenutno imam ponudu za n73 po ceni od 70e. Samo je maska malo izlizana, tel potpuno ispravan, ali decku je mnogo puta ispadao isti. Da uzmem? Masku bih kupio.:wave:

Pa ako je mnogo ispadao, nije tu samo problem maske.. Pitanje koliko je zdrava ploca od tih udaraca i padova.. Mislim, cvrst je to fon, nije da nije.. Drugaru je kamion presao preko N73 i samo se dzojstik polomio ali opet, ja bih dvaput razmislio, isproveravao, njakao taj fon pre nego dam pare za njega..
Imam ja jednu E50-1 u fijoci, mnogo je ispadala, mnogo je lupana, ne radi joj kamera, ne radi joj citac mem.kartica, mreza radi, softver -sem kamere radi, prilikom razgovora prvih 15sec sagovornici me jako slabo cuju pa se to malo kao normalizuje.. Znaci, nema mu leka sem zamene ploce.. A E50 deluje cvrsce nego N73, ne?

Hitno pomoc, sta da kupim, da li da idem na samsung g600 ili se k800? Znam da je g600 bolji, ali zeznuce se nesto kad tad, flat najverovatnoje, cene su približne....:wave:

Cena fleta ne bi trebalo da je skupa za taj model, uopste za bilo koji model.. Koliko ja znam, ne pati nesto od fleta kao neki modeli Samsunga.
Ja licno ne volim Samsunga i predlozio bih K800 od ova dva. Ili bih ti predlozio recimo, Nokia 5320

Hitno pomoc, sta da kupim, da li da idem na samsung g600 ili se k800? Znam da je g600 bolji, ali zeznuce se nesto kad tad, flat najverovatnoje, cene su približne....:wave:

po cemu je bolji:trust:
ja bi G600 mjenjao za k800,prvo zbog kamere,pa zvucnika...

ja bi ti preporucio NOKIA 6120 imam ga ja
P.S.perfektan zvuk i najjaci bass na zvucniku,zivota mi

Vredi li
Kod:
http://mobilnisvet.com/mobilni/982/Samsung/D520
5.499 din?

po cemu je bolji:trust:
ja bi G600 mjenjao za k800,prvo zbog kamere,pa zvucnika...

ja bi ti preporucio NOKIA 6120 imam ga ja
P.S.perfektan zvuk i najjaci bass na zvucniku,zivota mi

Imao sam u vidu i 6120, ali otkud znam, pomalo star model. Najbitnija mi je baterija, zvuk, ekran i kamera... Prodaješ 6120?:D

Kako se vama pokazao g600? Molim korisnike koji ga imaju da ga malo opišu, kako se pokazao flet, kamera itd..:wave:

Covece uzmi K800i i nema da brines.
Nemoj nista da razmisljas, veruj mi neces se pokajati.

A N73 ne moze ni da mu pridje, ta sporila tesko da pored K800 moze da se nazove telefonom . :)

Nazad
Vrh Dno