Pa ja od ova tri što si naveo preporučio SE
Znam nekoliko ljudi koji ga koriste u zdravlju i veselju (moj ćale npr.), a i ja sam ga koristio kraće vreme (dok mi je brat čiji je telefon bio u inostranstvu) i imam samo reči hvale za njega: lep dizajn, dobro leži u ruci, kvalitetna izrada, odlična 3.2Mpx kamera pravi extra fotke, baterija traje koliko hoćeš, interne memorije koliko hoćeš (valjda 64Mb, zaboravio sam) + proširiva, zvono i vibracija jako dobri, nema šanse da preskočiš neki poziv, itd. itd.
EDIT: Ček, ček, pa K800i ne košta 80€?! Jel' to gledaš polovne ili?!
2006. sam platio 350 evra za K800i i dan-danas smatram da je to nenadhebiv telefon. Steta sto mi bleji bez maske u fioci![]()
Ok, hvala na pomoci, ali ja sam se odlucio za k800i... Ali, za iste pare ima i N73 koji je tu negde sa k800i. Sta vi mislite, sta je bolje, se k800i ili n73? Oba su polovna oko 100e.:wave:
Hitno pomoc, sta da kupim, da li da idem na samsung g600 ili se k800? Znam da je g600 bolji, ali zeznuce se nesto kad tad, flat najverovatnoje, cene su približne....:wave:
http://mobilnisvet.com/mobilni/982/Samsung/D520
po cemu je bolji:trust:
ja bi G600 mjenjao za k800,prvo zbog kamere,pa zvucnika...
ja bi ti preporucio NOKIA 6120 imam ga ja
P.S.perfektan zvuk i najjaci bass na zvucniku,zivota mi
Hitno pomoc, sta da kupim, da li da idem na samsung g600 ili se k800? Znam da je g600 bolji, ali zeznuce se nesto kad tad, flat najverovatnoje, cene su približne....:wave:
Imao sam u vidu i 6120, ali otkud znam, pomalo star model. Najbitnija mi je baterija, zvuk, ekran i kamera... Prodaješ 6120?![]()
Mislim da ti je 5320 bolje resenje od 6120.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari