Šta je novo?

koji firmware za samsung?

Učlanjen(a)
07.08.2013
Poena
170
Imam problem sa tel Grand 2 g-7102 uradnji kod nas je kupljen. Posle instalacije custom roma izgubio sam papir na kome sam napisao koji je verzija softvera je bila. Sada hocu da se vratim na stock firmware ali ne znam koji. Instalirao sam tajvansku verziju ali nema srpskog jezika, ruska i filipinska nisu htele da se instaliraju. Inace Jb 4.3 je verzija androida.

Nemam od davno Samsung ali mozda ti pomognem malo.
probaj da instaliras aplikaciju
https://play.google.com/store/apps/details?id=org.vndnguyen.phoneinfo
imas u opcijama serijski broj telefona(negde ga zapisi) onda na racunaru instaliras samsung kies i u opcijama da li oporavak ili nesto slicno ukucas taj serijski broj i onda ti izbaci koji je tvoj stock firmware,e sad ja sam imao problem na neki samsung s4 mini nisam mogao da ga vratim na stock4.2.2 posle flesovanja kitkata,valjda posle instalacije kitkata nema vise vracanja na JB ali sam instalirao neki stock kitkat za UK i sve je radilo kako treba

Poslednja izmena:
Program Phone INFO Samsung bi trebao biti od pomoći.

Imas za taj telefon i (CM) Lollipop na XDA, a ti bi ga vratis na JB, zasto?

Najbolje radi na 4.3 JB. Ne ide mi ovo vracanje na stock preko kiesa.

Poslednja izmena:
Probaj sa nekim stock kitkat ako ima,nadji neki za EU..
Kazem ti postoji velika verovatnoca ako si ga flesovao sa kitkatom da ne mozes nikad vise da ga vratis na stock JB

Moze da se vrati. A i dalje sam na jb. Uspeo sam da instaliram pravi kies inudi mi neki update. e sada update je KK, ali ne pise koja verzija pise sledece PDA:NK1 / PHONE:NH1 / CSC:NJ1 (XXV). Da li on to nudi update za ovaj koji sam instalirao ili update njegov pravi fabricki? Da ne instaliam KK a onda bude pogresan bez srpskog.

Edit, sada bas mi ne ide. Nece ni jedan drugi firmwire da fleshne preko odina. Pise u odinu nand write start!!!
FAIL (AUTH)
A na telefonu ispisano crvenim slovima [sbl1] Fused 2>binary 1.
Sem tajvanskog fw koji sam instalirao ni jedan drugi nece, cak ni jedan prerotted? Pomagajte. Vec dva dana skidam i pokusavam da flashnem.

Edit, sada bas mi ne ide. Nece ni jedan drugi firmwire da fleshne preko odina. Pise u odinu nand write start!!!
FAIL (AUTH)
A na telefonu ispisano crvenim slovima [sbl1] Fused 2>binary 1.
Sem tajvanskog fw koji sam instalirao ni jedan drugi nece, cak ni jedan prerotted? Pomagajte. Vec dva dana skidam i pokusavam da flashnem.
to je ovaj problem o kojem ja pricam to je i meni isto pisalo i prekidao instalaciju odmah na startu,lepo se ohladi od JB instaliraj KK i zavrsio si posao..
Taj tajvanski je 1.000.000% kitkat zato i hoce

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno