Šta je novo?

Koji Firewall

• Začetnik teme Začetnik teme Corey
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

Corey

Čuven
Učlanjen(a)
14.01.2005
Poena
619
Do sada sam koristio ZA ali zbog problema i bugova koje ima odlučio sam da pređem na neki drugi pa me zanimaju vaše preporuke pošto nemam iskustva sa ostalim programima iz te oblasti 🙂

Corey je napisao(la):
Do sada sam koristio ZA ali zbog problema i bugova koje ima odlučio sam da pređem na neki drugi pa me zanimaju vaše preporuke pošto nemam iskustva sa ostalim programima iz te oblasti 🙂

Ja ga koristim vec godinama stvarno sam zadovoljan i nikada nisam primetio neki bug ili problem u vezi sa njim,stvarno je odlican firewall uz obavezan update.

Ja koristim Lavasoft Firewall - slican je Outpost Firewallu i mnogo mi se svidja 🙂

drincca83 je napisao(la):
Ja ga koristim vec godinama stvarno sam zadovoljan i nikada nisam primetio neki bug ili problem u vezi sa njim,stvarno je odlican firewall uz obavezan update.
I meni! 😛

Kako moze da ima bagova i problema? Ama NIKADA sa njim problema nisam imao. Instaliram podesim, on se digne na startupu, ja ga nikada ni ne gledam. S'vremena na vreme mi kaze da skenira protiv spywera, on to odradi, ako nadje izbrise, sam apdejtuje definicije... Leba ne trazi a radi ko svajcarski sat!

Ma ne bih ga sad menjao i privikavao se na drugi, nema sanse!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno