Šta je novo?

Koji Firewall + AVP program + par dodatnih pitanja?

KAV 5.0
Outpost 2.5
Ad-Aware SE Pro

i nista ne prolazi, ni virusi, ni pop-ups, cak mi se mnogo svidja fora u Outpost-u da blokira reklame na sajtovima (ne popup-ove, nego reklamne banner-e). Mnogo jaka fora :D

Najveca softverska kuca?

Pa firewall mi i treba zbog operativnog sistema najvece softverske kuce koji
trenutno koristim.
Ukratko treba mi ono sto radi posao Miki iz komsiluka :)

filipp je napisao(la):
Btw, jel postoji neki nacin manual update definicija za NOD 32.Moze PM
poz.
instalacija Administrative Tools-a za NOD32 Corporate Ver. ( ne znam da li mozze sa Trial) koja ti daje opciju Mirror, pa se onda posle online update-a napravi backup gde si mu rekao da pravi ( lokalni ili mrezzni disk, CD ili floppy) i to mozzesh da nosish na drugi OS

ako si na to mislio..:trust:

ako mislish na update bez user/pass-a a da ne vuche celu bazu uvek ( ~2.5MB), javi se na PM;)

inache, ZA Pro, NOD32, Spybot SnD, Ad-Aware, SpyWareBlaster... ni ptica da proleti;) :D

pozdrav

ne kuva, ali meni je Outpost puno pravio probleme sa tim blokiranjem reklama - npr. nisam mogao da otvorim sezampro.yu... to je i bio glavni razlog zasto sam ga napustio! (naravno, do sada je to sigurno popravljeno, ali...)...

uzgred, Marti, si siguran da Outpost to "mnogo, mnogo bolje radi"? Pitam, jer ja reklame skoro i da ne vidjam :)

a, da... i Kerio 4 blokira reklame...

Zoni, smorio si vise sa tim Maxthonom. Gori si od cige sto hvali svoga konja :d

Da, Bili se odlucio... Verovatno sa ovakvim izrazom lica:

post-48-1106090672.jpg

Bilo je vesti i da MS koristi i TrendMicro na primer, samo ne zna se ko daje te informacije - MS ili sama firma nezvanicnim kanalima. Ono sta jeste zvanicno je to da kada odes na MS-ovom sajtu na stranu sa listom antivirus partnera i proizvoda, noda nema tamo ni za lek. Malcice cudno da koriste av koji nisu sertifikovali...

Zone Alarm Pro
NOD32
Spybot SnD

Po meni naj bolja kombinacija.

Vrh Dno