Šta je novo?

Koji FanController ?

• Začetnik teme Začetnik teme OCz
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

OCz

Slavan
VIP član
Učlanjen(a)
25.11.2007
Poena
440
Naime, poklonio sam ortaku svoj stari Thermy-ev FanController koji mi se inace...i nije nesto svidjao, no evo kako sam i planirao da uzmem neki drugi sad imam prob sto na netu ne mogu da nadjem na spisku bilo kakve FanControllere, treba mi nesto bez displeja, da ima onako kao "tockice" koji se vrte i tako se smanjuje - povecava brzina ventilatora, da moze da kontrolise 4 fana ili cak 6 ali znam da nema mnogo popularnih kod nas koji su za 6 tako da nije primarno, i bilo bi pozeljno da moze i CPU fan sto bi valjda svaki i trebao, i da, da je za 5.25...
Ono sto sam gledao ovako na netu, Zalman ZM-MFC1 mi deluje kao nesto sto meni treba, mislim da bi mogao da ga nabavim, jedino sto se tice njega imam pitanje, jel kad se namesti brzina kulera, i kad se ugasi komp pa posle ponovo upali jer nece da zaboravi podesavanja ?
tj. necu da moram svaki put kad palim komp da namestam ventilatore, ovo mi je dosta bitno..:Klanjanje

I, ima li neko neku drugu ideju na ovu foru ?

Poslednja izmena:
Ja imam taj MFC-1. Kad podesis, podesio si. Nema zaboravljanja posle gasenja kompa.

Kosta(o) je 50tak evra kada sam ga ja uzimao ali to su bile prve kolicine koje su stigle kod nas.

Zalman MFC1 ne bi smeo da kosta vise od 35 eur (naravno preko),jedino mozda postoji problem raspolozivosti jer isti se vise ne uvozi u tako velikom broju,otkad su se pojavili MFC1+ & MFC2 kontroleri.

Moja greska, ja sam mislio na MFC-2.

Nazad
Vrh Dno