Šta je novo?

Pametni uređaji Koji elektricni trotinet

• Začetnik teme Začetnik teme ak47
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Fitnes narukvice, sijalice, pametni usisivači i sl.

ak47

Poštovan
Učlanjen(a)
25.07.2017
Poena
70
Pozdrav,

kupio bi neki el trotinet, tezak sam 100ak kg, zivim na planini, sta izabrati da izdrzi ovolikog magarca na manjim usponima.
Ako moze neka preporuka. do 400, 500e...

I da li bi isli pre na trotinet ili na skuter elektricni?

Mene zanima isto preporuka za električni trotinet ali za grad, Beograd konkretno. Koristio bih ga do posla i nazad kad je lepo vreme, do posla imam oko 12km pa bih ga punio na poslu, vidim uglavnom ovi iz srednje klase na našem tržištu imaju domet do 20km što mi je ok.

E sad zanima me motor i savladavanje uzbrdica pošto imam par uspona, živim na Zvezdari, a radim na Novom Beogradu pa da li neko ima preporuke? Mislio sam neku varijantu na rate preko operatera, tada bi ušli u obzir ovi modeli Ring RX10 ili Segway Ninebot Kickscooter E22E.

Mene zanima isto preporuka za električni trotinet ali za grad, Beograd konkretno. Koristio bih ga do posla i nazad kad je lepo vreme, do posla imam oko 12km pa bih ga punio na poslu, vidim uglavnom ovi iz srednje klase na našem tržištu imaju domet do 20km što mi je ok.

E sad zanima me motor i savladavanje uzbrdica pošto imam par uspona, živim na Zvezdari, a radim na Novom Beogradu pa da li neko ima preporuke? Mislio sam neku varijantu na rate preko operatera, tada bi ušli u obzir ovi modeli Ring RX10 ili Segway Ninebot Kickscooter E22E.
Kako misliš da od Zvezdare dođeš do Novog Beograda? Da voziš putem? Ako si to zamislio, ili odustani, ili kupi neki trotinet koji može da ide preko 60, i da ubrza do te brzine lako. U suprotnom svima ćeš smetati, i imaćeš problema, a da ne pominjem što zakonski nije dozvoljeno voziti trotinet putem.

@R_U_S Ne putem - trotoarem, bulevarom od Cvetka do Trga, posle niz Brankovu preko mosta na NBG. Vidim ima dosta ljudi koji voze tako po lepom vremenu bez problema. Nije mi put problem, već uzbrdice u povratku 🙂

Onda nemoj da žališ pare, kupi nešto jače, barem 1kW, sa dometom od barem 50km. Neutron N3 nikako ne preporučujem.

@momsab uf ovo mi je mnogo rizično za Beograd 😋

Kako vam se čini ovaj model: APRILIA Električni trotinet E-SR1 ?

Deluje mi kvalitetno ne znam da li ga je neko zaista vozio u Srbiji?

Pozdrav ljudi, videh kod jednog našeg operatera u ponudi Segway Ninebot Kickscooter E22E na rate. Najčešće vreme provodim na Zvezdari i Voždovcu koji je l te nisu ravni, a posao mi je na Novom Beogradu. Planiram da trotinet koristim u svrhu kombinovanja prevoznih sredstava do posla i nazad, kao i za vožnju po centru i uz reke. Da li je ovo pametan izbor i da li neko ima iskustva s gore navedenim modelom, kako izlazi na kraj sa ubrdicama kao što su Ustanička ulica i slično? Uređaj bih uzeo na rate i ne bih da izdvojim više od 2000 mesečno, ako je to nedovoljno za moje potrebe preče bih izbegao kupovinu. Hvala unapred na savetima!

Nazad
Vrh Dno