Šta je novo?

Koji e-mail client koristite?

Sasa_NS

Slavan
Učlanjen(a)
20.05.2005
Poena
319
...I kratko obrazložite zašto, odnosno, koja mu je najveća prednost.
Moj prilog: The Bat, prvenstveno zbog integrisanog mail dispatchera. U poslednje vreme lagano prelazim na i.Scribe (komercijalna vezija zove se InScribe), zato što takođe ima dispatcher a i besplatan je...

Poslednja izmena:
Outlook - pored njega su adresar i kalendar, a iza svega (mailova, imenika i kalendara) stoji sinhronizacija s mobilnim uređajima...

Poslednja izmena:
Netscape Messenger iz Netscape Communicator-a 4.79...

Koristim ga vec godinama i ima sve sto mi treba 😉

Outlook express
Ukratko sve sto je Bane naveo samo bez sinhronizacije za mobilni

Bane® je napisao(la):
Outlook - pored njega su adresar i kalendar, a iza svega (mailova, imenika i kalendara) stoji sinhronizacija s mobilnim uređajima...
Takodje.

The Bat! Professional v.3.0.1.33
Odličan korisnički interfejs, jako brz, veliki broj account opcija. Dovoljno, zar ne? 😉

Outlook Express do skoro a sad The Bat

The Bat! Professional v.3.5, stvarno najbolje 🙂

Kuci: OE (samo stvar navike, nikako da predjem na Bat)
Posao: Lotus Notes 6.5 (jer se mora 🙂 )

OE iskljucivo i na poslu i privatno, kao sto vec neko rece stvar navike 😉, a do sada se nisam susreo sa problemom koji bi me eventualno ubedio da to nije dobar program i da ne radi dobro to za sta je namenjen...

Bane® je napisao(la):

Identicni razlozi, sa naglaskom na sinhronizaciju sa Pocket PC-om!

Outlook u sastavu Office-a 2003, zbog gomile contacts-a.

IncrediMail zato što su lepi mejlovi 🙂

kuci:Outlook express
na poslu:Netscape Messenger

Poslednja izmena:
I kuci i na poslu, Outlook 2003 (Bane je najbolje obrazlozio razloge)

Outlook,jer definitivno ima najvise mogucnosti...Sinhronizacija sa fonom ponekad bas ume da bude od koristi... 😀

Poslednja izmena:
ZoNi je napisao(la):
I ja razmisljam da potpuno predjem na webmail... evo, probao sam i.Scribe (najnoviji rc4), ali mi se uopste ne dopada...

Meni je najbitniji integrisan mail dispatcher a to i.Scribe ima... Navikao sam se kod The Bat-a na njega još iz doba kada smo u firmi bili na staroj analognoj centrali... Stigne mail od 6-7 MB pa da rodiš mečku dok ga skineš, a iz Outlooka ne možeš da preskačeš poruke, odnosno da ostavljaš na serveru velike pa ih skidaš kada imaš vremena (kada je manje zagušenje centrale), nego moraju da se skidaju po redosledu kojim su stigle u sanduče... Rezultat svega je bio da ne mogu da skinem nijedan mail po nedelju dana, a na kraju bi se sanduče prepunilo i poruke bi se vraćale pošiljaocima. The Bat je bio savršen za takve muke (govorim o periodu pre jedno 5-6 god), no košta... Zato sam kući prešao na i.Scribe, a u firmi koristim i dalje The Bat. Mane i.Scribe-a su što podržava samo jedan mail account (komercijalni InScribe podržava koliko hoćeš), ne prikazuje odmah fotografije u attachmentima dok skorluješ poruku, ne dozvoljava konektovanje (dial-up) direktno iz programa već moraš spolja itd.
No, ništa nije savršeno... Na neki kompromis moraš pristati.

Poslednja izmena:
Ja koristim Operin mail klijent za naloge kod Internet CG-a, a za ostale (Yahoo, Gmail) web pristup.

hah

Yahoo, web pristup preko FF-a...just :type: 😀

ZoNi je napisao(la):
uh... kako ja mrzim te templateove i smajlije... uzaaas!
Upravo! Užasno mi deluju neprofesionalno! 😉

Ja koristim Operin mail klijent, odlican je skroz, a i svidja mi se fora, sto imam dva programa u jednom, i surfujem i proveravam mail u isto vreme. 😉

Boris Lozac je napisao(la):
Ja koristim Operin mail klijent, odlican je skroz, a i svidja mi se fora, sto imam dva programa u jednom, i surfujem i proveravam mail u isto vreme. 😉

Iz istog razloga i ja koristim Operin mail klijent 🙂

Nazad
Vrh Dno