Alexandar je napisao(la):Ako ti je bitan DAE obavezno pogledaj neki od LiteOn modela.
cholak je napisao(la):Uskoro bih trebao da zamenim svoj NEC cd player,za neki DVD.Interesuje me koji je trenutno BEST BUY i de je region free.Citao sam nesto o LG-u ali bih zeleo i vase misljenje.
brozu, znas li mozda koliko je bucan taj "pijonir" u radu sa obicnim cd-ovima? ovaj moj drnda ko nenormalan, al' kad cita dvd-ove ne cuje se, pa reko da se malo utisam ako je moguceBroz je napisao(la):Odje u Novi Beograd![]()
max, ne znam za ostale ali kod mene ta razlika u brzini od 100kb/s vise ne pije vodu. uglavnom brzina vise nije potrebna pri i ovako velikim transferima, da li ce mi prekopirati ceo cd za 2.25 ili 2.32 nije mi ni bitno.byMaX je napisao(la):a Bane reche da je bolje uzeti Teac-a nego 117, samo zbog toga sto 117 ne radi dobro sa malo losije narezanim ili izgrebanim diskovima, inace je brzi od Teac DVD-a...
pogledaj ovdestojkov je napisao(la):Ima li neki program za lg 8161b koji resetuje brojac?
Ovaj za 8160 ne radi.
pTomic je napisao(la):Gde se mogu naci i po kojoj ceni ??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari