Šta je novo?

Koji dvd

cholak

Čuven
Učlanjen(a)
14.06.2002
Poena
620
Uskoro bih trebao da zamenim svoj NEC cd player,za neki DVD.Interesuje me koji je trenutno BEST BUY i de je region free.Citao sam nesto o LG-u ali bih zeleo i vase misljenje.

Ne znam za LG, ali ja bih uzeo Pioneer 116s, a sto se tice Zone Free, pa uvek moze da se flesuje :p

Po meni je best buy LG Combo (DVD CDRW) koji fenomenalno cita sve, a ima region free programcic (bas za njega) koji mu setuje i resetuje zone i brojac. Jeste nesto skuplji od samo DVD-a, ali i dalje jeftiniji od oba zajedno.

Razmisli o Toshibi , brz , tih , pouzdan i raspolozen da uglavnom procita vecinu diskova . Ne znam kako mu se trenutno krecu cijene .

Ako ti je bitan DAE obavezno pogledaj neki od LiteOn modela.

cholak je napisao(la):
Uskoro bih trebao da zamenim svoj NEC cd player,za neki DVD.Interesuje me koji je trenutno BEST BUY i de je region free.Citao sam nesto o LG-u ali bih zeleo i vase misljenje.

A kakav je to NEC cd player? Koliko ja znam NEC nikada nije pravio cd playere. Mozda CD-ROM uredjaje, ali to sto si napisao ne.

I ja sam nesto gledao na tu temu, i sve se vrti oko modela marke Pioneer, LG ili Toshiba.

ja imam onog LG gdr plejer i mogu ti reci radi fantasticno, cita mi i diskove koje teac 32x nije hteo da cita.

kod njega ne koristis flesh rom-a vec mu resetujes counter nekim hitachi programchicem

Hvala ljudi, pazaricu LG-a pa kako bude.

Imas fenomenalni pioneer 117 za 58eura...

Broz je napisao(la):
Odje u Novi Beograd:)
brozu, znas li mozda koliko je bucan taj "pijonir" u radu sa obicnim cd-ovima? ovaj moj drnda ko nenormalan, al' kad cita dvd-ove ne cuje se, pa reko da se malo utisam ako je moguce

106s i 116 onako "huche" ali nije neprijatno. 117 nisam cuo tako da ne znam..

:wave;

a Bane reche da je bolje uzeti Teac-a nego 117, samo zbog toga sto 117 ne radi dobro sa malo losije narezanim ili izgrebanim diskovima, inace je brzi od Teac DVD-a...

byMaX je napisao(la):
a Bane reche da je bolje uzeti Teac-a nego 117, samo zbog toga sto 117 ne radi dobro sa malo losije narezanim ili izgrebanim diskovima, inace je brzi od Teac DVD-a...
max, ne znam za ostale ali kod mene ta razlika u brzini od 100kb/s vise ne pije vodu. uglavnom brzina vise nije potrebna pri i ovako velikim transferima, da li ce mi prekopirati ceo cd za 2.25 ili 2.32 nije mi ni bitno.

jedino mozda za ripovanje dvd-a... ali kad ga ripujes, verovatno si i spreman da odvojis dodatnih 3-4 sata na kompresovanje pa ti extra 2 minuta verovatno opet ne znace nista...

ako nekog uopste zanima, ja bi pre gledao na kvalitet samog lasera(vitanje slabije narezanih diskova)

Ima li neki program za lg 8161b koji resetuje brojac?
Ovaj za 8160 ne radi.

pTomic je napisao(la):
Gde se mogu naci i po kojoj ceni ??

Pojave se s vremena na vreme, vredi ih sacekati jer su ubedljivo najbrzi uredjaji kada je u pitanju DAE, ne samo u klasi DVD-ROM uredjaja nego uopste. LiteON LTD-163 je apsolutni rekorder (ako izuzmemo Kenwood 72x uredjaje, koji se btw nisu proslavili u EAC-u)

Nazad
Vrh Dno