Pozdrav svima na forumu, u dilemi sam koji DVD rezac da kupim. Naime, do skora sam imao Pioneer 110D koji u sustini radi dobro i mislim da je prilicno kvalitetan ali ono sto mi strasno smeta je jako sporo ucitavanje medijuma. Naime, meni treba uredjaj i za citanje i pisanje DVD medijuma. Ovaj pioneer, kada se ubaci disk sa podacima prvo gnjavi bar pola minuta da ga ucita a onda pri ulasku i izlasku iz nekog foldera opet gnjavi dok se nesto moze uraditi. Kada krene da kopira ide dobro.
E sada, mene zanima uredjaj koji solidno reze i nema ovih problema sa ucitavanjem.
Pioneera 111D sam isprobao, potpuno se isto ponasa kao i 110. Ne znam sta se desava sa NEC-om, recimo model 4570. Koliko sam zakljucio iz raznih user review-a koje sam nasao, NEC ima problem sa prepoznavanjem odredjenih praznih medijuma i malo su mu losiji rezultati testova nego kod Pioneera a ima i veliku manu - ne moze da reze overburn ni CD ni DVD ali mi to sada nije vazno. Ali sta je sa ucitavanjem i kvalitetom citanja.
Na trzistu su i ASUS i BENQ i sl., sa njima nisam dolazio u dodir.
Hvala.
E sada, mene zanima uredjaj koji solidno reze i nema ovih problema sa ucitavanjem.
Pioneera 111D sam isprobao, potpuno se isto ponasa kao i 110. Ne znam sta se desava sa NEC-om, recimo model 4570. Koliko sam zakljucio iz raznih user review-a koje sam nasao, NEC ima problem sa prepoznavanjem odredjenih praznih medijuma i malo su mu losiji rezultati testova nego kod Pioneera a ima i veliku manu - ne moze da reze overburn ni CD ni DVD ali mi to sada nije vazno. Ali sta je sa ucitavanjem i kvalitetom citanja.
Na trzistu su i ASUS i BENQ i sl., sa njima nisam dolazio u dodir.
Hvala.