Šta je novo?

KOJI DVD-R 4x?

DraganV

Slavan
Učlanjen(a)
18.04.2004
Poena
301
Moze li mi neko preporuciti neke kvalitetne dvd-r 4x medije?Naravno da nisu verbatim jer su mi skupi.(do npr 90 din po komadu).I gde mogu da se kupe?(npr. traxdata,ricoh,ritek,alfa vision,princo...)

Ricoh nema - medija, Alfa i Princo ispadaju jer trazis nesto relativno kvalitetno, traxdata nisam probao, a Ritek sa stampom PrimeDisc-a je 80 dinara u Dudiju sto je vise nego povoljno. Vojvodjanska 16A na Novom Beogradu...

OptiPlex je napisao(la):
Ricoh nema - medija, Alfa i Princo ispadaju jer trazis nesto relativno kvalitetno, traxdata nisam probao

Traxdata bi trebalo isto da bude Ritek ili Ricoh (tako sam čuo :)), ne znam da li ih neko prodaje u BG, kažu da ih ima u Nišu.

Ja sam iz Nisa i cuo sam da se Ritek moze naci u Nisu, pa ako neko zna neka pise jer se radi o zaista dobrim diskovima koji su izuzetno citljivi.

Ma znam i ja da bi traxdata trebao da bude ritek, po analogiji kao sa cdovima, posto traxdata poput primedisca samo kupuje ritek diskove i lepi nalepnice, ali kao sto rekoh nisam probao a ne bih poput tebe i drivera da se bavim spekulacijama i manipulatorskim "pro-pionir" radom :d ;)

Nasao sam Creation 4x za nesto vise od 1 evro,a cuo sam da su jako kvalitetni.Ima li neko iskustva sa njima?

Do 90 din kostaju i Verbatim! Pogledaj malo po oglasima (pcberza - da ne reklamiram lika) na 10 kom Verbatim prodaje po 1.35€ (bez kutije naravno)

DraganV je napisao(la):
Nasao sam Creation 4x ... cuo sam da su jako kvalitetni.

Klasican primer kontradikcije ;)

Nazad
Vrh Dno