Šta je novo?

Koji dvd player do 100€

markosvaba

Slavan
Učlanjen(a)
10.07.2008
Poena
320
Pozz forumasi resio sam da se ponovim da kupim dvd player do 100€ imam sony 32" w4000. E sada ocu da kupim neki da bude sto bolja slika. Citao sam po forumima da je bitno da ima HDMI i nasao sam jedan Philips DVD 5980 jel imate neko misljenje o njemu ili neki drugi da preporucite?

Objansi mi kako HD rip ili MKV ide preko GPU.

Verovatno je mislio na to da grafička što manje optereti procesor, odnosno preuzme sav posao pri reprodukciji HD materijala.

Inače, jako sam razočaran propustima ovog WD DVD player-a, ali nadajmo se da će firmware-i to rešiti. Ako ne uspeju da nekako sklepaju manuelno biranje titla, neću ga ni uzeti u razmatranje. :wall:

Poslednja izmena:
BIlo nekad vise ne
Nekada je moglo samo preko CPUa sada je situacija drugacija odnosno GPU moze da odredi najveci deo posla

mrzime sad da kuckam detaljno ako oces mogu sutra da ti ispisem

ukratko za veceras : DXVA
DirectX Video Acceleration (DXVA) that allows video decoding to be hardware accelerated. The pipeline allows certain CPU-intensive operations such as iDCT, motion compensation, deinterlacing and color correction to be offloaded to the GPU. DXVA 2.0 allows more operations, including video capturing and processing operations, to be hardware accelerated as well.

http://www.benchmark.rs/forum/showthread.php?t=169443
http://www.benchmark.rs/forum/showthread.php?t=184791

procitaj ove teme

Poslednja izmena:
Citao sam po forumima da je bitno da ima HDMI ...

HDMI ti je bitan ako misliš da će taj potencijalni DVD player bolje uraditi upscaling na 1080p od tvog TV-a. Pošto imaš prilično dobar TV, da ne kažem top model Sony, nisam siguran koliko će ti to biti od važnosti.
Siguran sam da Sony W4000 ne traži pomoć od nekog tamo DVD-a da napravi najbolju sliku koju može :)

HDMI ti je bitan ako misliš da će taj potencijalni DVD player bolje uraditi upscaling na 1080p od tvog TV-a. Pošto imaš prilično dobar TV, da ne kažem top model Sony, nisam siguran koliko će ti to biti od važnosti.
Siguran sam da Sony W4000 ne traži pomoć od nekog tamo DVD-a da napravi najbolju sliku koju može :)

Ok hvala jel moze neko ko od vas poseduje taj pionir da vidim kako izgleda slika. Posto komsija ima neki philips od 5000 i neki samsung tv pa mi se ne svidja slika ima snega tj nije prikladna rez.

Ok resio sam da ga uzmem ali pre toga samo jedno pitanje jel ima OPCIJU PiP ?

Tj da gledam sliku u slici npr TV kanal i Film. To sam uspeo preko kompa pa pitam dal moze preko pioneera

Nazad
Vrh Dno