Šta je novo?

Koji DVD player da kupim?

• Začetnik teme Začetnik teme Raksa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Raksa

Čuven
Učlanjen(a)
16.10.2005
Poena
619
Zanima me neka preporuka za DVD player koji ce naravno citati i DivX i JPEG i imati podrsku za DVD-RW i DVD+RW diskove a da mu cena bude u rangu od oko 50 €? Da i mora imati podrsku za dosta subtitl formata i recimo neke opcije za podesavanje istih. Da li su shockwave dobri player-i?

JA sam uzeo shockwave roditeljima za NG model je dw 366, josh nismo nashli da neshto necje da chita i da neki titlovi ne rade. Znachi chak je i meni na srpskom, moji roditelji su stariji ljudi pa mi to bash bash odgovara ....

Dobro, znam da za te pare ne mogu dobiti nesto za sta se moze reci da je vrhunskog nivoa! U principu player nece ici meni vec mojim roditeljima tako da kupovina istog a skupljeg recimo 4x ne dolazi u obzir jer znam da ga nece "cepati" svaki dan i nece bas zahtevati da gledaju sve i svasta. Zbog toga sam trazio preporuku za neki solidan player koji nece kad ubacim disk posle 3 dana reci "ja sam svoje odradio". Nesto sto ce sluziti 1-2 god a nece biti preterano upotrebljavano. Citao sam i recimo da xvawe 9200 ima vise prednosti nego mana ali mozda postoji neki noviji-bolji model pa ako neko ima iskustva bio bih zahvalan ako mi moze pomoci oko izbora...
Hvala svima na pomoci...

Onda uzmi 9400, ja sam ga kupio pre 10 dana i stvarno je dobar + posto je za matorce mislim da mu je prednost to sto mozes da podesavas titlove kako ti odgovara

Poslednja izmena:
Citam sada one poruke korisnika na IT svetu,njih dvojica kazu da Xwave 9500 ne cita subtitle ako nije indenticnog imena kao film i ako nije sa njim u folderu,stvarno ******ski,jel to boljka i kod ovih starijih,9300 ili 9200?

Najbolje vam je da pozovete nt soft i vidite da li su poceli da ubacuju firmware u xwave 5000 koji omogucava da titlovi ne moraju da budu istog imena kao film jer su meni rekli da ce poceti posle nove godine. Ako su poceli onda je on verovatno najbolja kupovina, mada su razlike izmedju svih tih modela minimalne.

A koliko kosta Pioneer dv 400?

Nazad
Vrh Dno