Šta je novo?

Koji DVD, Asus-Liteon ili...

RamOne

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
28.11.2000
Poena
650
Liteon 16x, Asus 616E... kakvi su modeli, ima li ih neko?
Jel su region free i ima li firmware-a?
Sta je pametno trenutno uzeti kod nas, cene Pioneer-a su skocile pa izgleda sve dolazi u obzir? Sta je najbolja kupovina kod nas trenutno?

RamOne je napisao(la):
Liteon 16x, Asus 616E... kakvi su modeli, ima li ih neko?
Jel su region free i ima li firmware-a?
Sta je pametno trenutno uzeti kod nas, cene Pioneer-a su skocile pa izgleda sve dolazi u obzir? Sta je najbolja kupovina kod nas trenutno?

Izvini, ali gde ima da se uzme Lite-On DVD? Nigde nisam video (mislim kod nas).

Re: Re: Koji DVD, Asus-Liteon ili...

leksa je napisao(la):
Izvini, ali gde ima da se uzme Lite-On DVD? Nigde nisam video (mislim kod nas).
Uzeo sam ga juce od Gedze , upravo sam ga ubacio u masinu pa cu malo da ga maltretiram ;)

U firmi imam LiteOn. OK je. Ima firmware na netu za zonefree.
A mozda bih ti preporucio LG. Iznenadio me je koliko solidno radi. Korektna mu je cena.
Inace, posle Pioneer-a moj favorit je Toshiba.

Re: Re: Re: Koji DVD, Asus-Liteon ili...

RamOne je napisao(la):
Uzeo sam ga juce od Gedze , upravo sam ga ubacio u masinu pa cu malo da ga maltretiram ;)

E? Koje pare? Mozda sam i ja zainteresovan. Obavezno napisi kakvi su utisci...

Re: Re: Re: Re: Koji DVD, Asus-Liteon ili...

leksa je napisao(la):
E? Koje pare? Mozda sam i ja zainteresovan. Obavezno napisi kakvi su utisci...
Po Nero CD Speed-u pokazao se odlicno, brzina pri startu testa je bila 20x a na kraju 50x !!! Data cd je bio u pitanju i u poredjenu sa ostalim rezultatima na netu spada u bolje modele.
Nisam ga jos stavio na rpc1. Pustio sam samo par koncerata i naravno Matrix da vidim jel sve ok radi i za ovih par sati je sa dvd-ovima sve bilo ok, ali sam poludeo kada sam stavio divx, posle jedno sat vremena filma poceo je da koci , no name je disk pa sam pomislio da je do njega ali Nec 7800 ga cita bez problema. Malo sam se zbunio da nije mozda do AVP-a koji je na monitoringu bio tad, mada ne bi trebalo. Videcu jos pa cu javiti.
pozdrav

Re: Re: Re: Re: Re: Koji DVD, Asus-Liteon ili...

RamOne: Aj obraduj me sa cenom:) Koliko?
Teac 532E-B koga imam je na izdisaju... savet: budite pazljivi pri ciscenju lasera:D
Pozdrav:)

Nazad
Vrh Dno