Šta je novo?

koji dual SIM?

djurkash

Slavan
Učlanjen(a)
23.09.2009
Poena
465
Ne znam gde je nestala ova tema, ali ni u searchu je nisam nasao, pa ponovo postavljam...

Lomim se izmedju Z3 Z3+, OPT i evenrualno od skupljih Note5 duos...
Prva dva su najverovatniji izbor, ali ne iskljucujem ni naredna dva...

Bitni su mi, fluidnost OSa (sto "tanji" skin, osnosno Nexus as close as possible, za Note5 bih zazmurio na jedno oko), baterija, dizajn...
Kamera mi nije u vrhu prioriteta, kao ni to da li je dual active/standby....

Sve [emoji3]
Ma, možda se sećaš da sam imao komplet S seriju do zaključno sa S5(neo), komplet Note seriju do zaključno sa N4, ali kada sam pošao na Sony, tek tada videh koliko je TW realno sr***e...U međuvremenu sam imao Note3duos, tako da nije da ga skroz isključujem, ali sigurno to neće biti S7e(pre svega zbog cene), samo A9 dolazio u obzir...
Mada, možda probam i Xiaomi čisto da ne bude posle da ih pljujem bez pokrića [emoji3]

e6533

S5 Duos ima finu XDA podrsku, i ako je S5 tema ovde neki reper, radi bolje od obicnog :) Iskreno, ja ni na Note 3 ni na S5 ne vidim da je TW njesra (a ni na S3 Duosu). Dok na S3 i S4 stvarno izgleda tako.

Tebi inace predlazem Lumia 730 Dual SIM ;) Em jeftina, dobar ekran, odlican hardver za taj OS. Uzmi ozbiljno.

Nakon nekoliko dana ce ti bilo koji dual SIM Android izgledati odlicno :D

S5 Duos ima finu XDA podrsku, i ako je S5 tema ovde neki reper, radi bolje od obicnog :) Iskreno, ja ni na Note 3 ni na S5 ne vidim da je TW njesra (a ni na S3 Duosu). Dok na S3 i S4 stvarno izgleda tako.

Tebi inace predlazem Lumia 730 Dual SIM ;) Em jeftina, dobar ekran, odlican hardver za taj OS. Uzmi ozbiljno.

Nakon nekoliko dana ce ti bilo koji dual SIM Android izgledati odlicno :D
Hahaha, hvala, ali ne hvala alfa...Probao sam WP, nije to za mene, kao ni iOS (malo manje zlo). Što se S5 tiče, pre bih ipak uzeo Z3 dual, ali idemo unapred, ne unazad (barem po manufacturing date).
Videćemo, krug se sužava na A9, Z5 dual, Mate 8, Xiaomi ispada barem do MiMax-a...

Ako bih naleteo na Note 5 duos do 450, možda bih i njega uzeo u obzir...
e6533

Poslednja izmena:
Note 3 Duos -> A9 Duos je pad. Jedino sto A9 ima LTE, valjda.
Z3+ -> Z5 je bacanje para.
Mate 8 je bas ako samo zelis da se igras, kao i Kinezi.

Ali bolju podrsku od Z3 i S5 na XDA ne verujem da ces imati.

Pa imao je Note 3 vec. Drzao ga koliko i ovaj Z3+ :) Tako da se nece vracati na njih.

A zar nisi ti bese pricao kako je Note 3 hogger za RAM, izbacuje agresivno iz cache-a apps, a kad sam ti pokazao kako se moj N3 ponasa rekao da imam Nexus u Note 3 pakovanju? N3 Dual je nesto skroz drugacije od ostalih Samsunga, ne pricaj previse, ako ga nisi imao (a posto si pricao kako si pricao, ocigledno nisi :))

Mate 8 je bas ako samo zelis da se igras, kao i Kinezi.

Po čemu je majke ti Mate 8 "samo za igranje"? I ako jeste "za igranje", onda mora da je loš za sve ostale funkcije telefona i smart telefona. Pretpostavljam da sa njim ne može da se zove, ne može da se šalje SMS, ne može na net, ne mogu Vacapovi Vajberi, nikako ne mogu office stvari... ali zato "može za igranje". Gde je tu logika?

Ček, ček, polako svi, alfa, znam da ceniš N3 duos, bio je zaista dobar, ali meni bar, je neuporediv sa bilo kojim sony-jem od z2 pa nadalje i po pitanju kesiranja i po pitanju baterije (OK, tu je negde sa z3+). Odlično se sećam da mi je na ruskom v13 bilo odmah posle restarta, bilo dan kasnije držao maksimalno par apps u memoriji, i to je to. A zbog draina i čini mi se, radio bug-a je Ipak morao da se resetuje jednom u dva tri dana. To Ipak ne umanjuje njegov visok odnos uloženo/dobijeno.

Znam da ne dobijam mnogo sa z5, ali tu je već subjektivan razlog (najlepši, meni bar, telefon trenutno)
Ipak, ako se budem rukovodio funkcionalnošću, ići ću na Mate 8 ili A9.

Ponavljam da s7e ispada zbog cene, Mate 8 (440) mi je gornja granica. C5 ultra mi je takođe interesantan, ali je podrška jako loša, čak se i mm uplate već dugo čeka, a i verovatno bi ga kasnije teže prodao...

Tibby, mislio sam na to da naspram z3 njemu nece biti nista bitno, vec proba neceg drugog samo. U tom smislu samo za igru.

Djurkosh, na Stocku je bolje radio meni, imas i klip koliko drzi u cacheu.
Ne predlazem da se za z3plis vratis na njega, nego se Batak ubacio iako sam mu pokazao da nije u pravu za ono sto tvrdi :)

Pa imao je Note 3 vec. Drzao ga koliko i ovaj Z3+ :) Tako da se nece vracati na njih.

A zar nisi ti bese pricao kako je Note 3 hogger za RAM, izbacuje agresivno iz cache-a apps, a kad sam ti pokazao kako se moj N3 ponasa rekao da imam Nexus u Note 3 pakovanju? N3 Dual je nesto skroz drugacije od ostalih Samsunga, ne pricaj previse, ako ga nisi imao (a posto si pricao kako si pricao, ocigledno nisi :))
Imao sam Note 3 godinu dana i kesirao je ocajno u odnosu na Sony. O lagovima da ne pricam. Ti izgleda imas neki special edition Note 3. ;)
A i ono sto si pokazao, koliki je bese uptime?

Nexus 7

Poslednja izmena:
Taj fon se maltene nije gasio, sem za flashing.
Imam obican Note 3 Duos. Ti poredis single SIM. Nemaju veze ta dva.

Izvodis pogresne zakljucke, misleci da su isti fon

Znaci sad radi i kao iPhone? Ne treba mu restart? Ipak sam ja lose rekao, Nexus je smesan u odnosu na njega.
Pa da, duos je skroz druga klasa. Single sim Note 3 je ocaj u odnosu na njega.

Nexus 7

Imas video. I sam si rekao.

Pogresio si, ostani na tome. Nema razloga da u svakoj temi moram da te podsecam na to.

Jurhh zadnje dve nedelje najbolju ponudu, i situacija je sledeća:

Mate8 nema trenutno
Z5 dual crni, 405 (doplata na Z3+ 100 eur)
A9 samo bela boja, 385 (doplata 80 eur)
C5 ultra bela i mint boja 275

A, bio sam prelomio na Mate8, baš ga slabo ima, najverovatnije uzimam Z5 (iako nerado zbog dodatnih 100 eur)

e6533

Ipak je na kraju odluka pala na Copper Z3 dual e6683

Nešto mi je bilo žao da ga preskočim, Mate 8 nisam uspeo da nađem (pod uslovima koji su meni odgovarali) a i ima vremena za crni Z5 dual (i Mate 8, naravno)... [emoji3]

e6533

Јеси ли га видео уживо или си већ узео??

Meni je Z2 vrh telefon i dalje.Imao sam Z,Z1,Z1 compact,Z3 i sad Z5.

Послато са SM-G901F уз помоћ Тапатока

Није проблем у телефону, већ у боји :)

Nazad
Vrh Dno