LTE je Snapdragon 400 verzija, dok je 3G MTK6592. Zato su mu i ubacili veci ram, ne znam mnogo ljudi koji bi kupili (ili preporucili) octacore sa 1GB, dok su se svi vec navikli da S400 dolazi sa toliko. Marketing i ushteda u proizvodnji su cudo...Nema bas smisla da LTE ima manje RAMa od 3G. Uvek su LTE verzije imale barem isto kao 3G.
Ja ne vidim LTE verziju na sajtu BTW?
http://www.mi.com/en/redminote#param
2GB je za Enhanced verziju, sta god ta bila 😀 (Enhanced ima jaci i CPU i RAM)
Da ti kineski telefoni imaju dobru podrsku zajednice, samo iPhone bi mozda preziveo konkurenciju, i to samo na osnovu biasa 🙂
Rekao sam, LTE je nevazan nama koji nismo na Vipu, poshto ga za sada samo Vip podrzava. Za Vip ti znaci.Ja vecinu telefona koristim jednom rukom i jednim nosem 😉 🙂D)
Zasto LTE nije nevazan na VIPu?
Inace ne smatram da je LTE bitan sam po sebi - ali su skoro svi telefoni koji imaju LTE podrsku, kao zbog LTEa imali 2GB memorije. I stvarno je S3 LTE koristio skoro GB vise memorije kada se koristi LTE. Zato je i bio mama kada ne koristi covek LTE 😀
Kad je neko vec pomenuo L730DS, da li ste IGDE van Indije videli L930 Dual SIM da ima?
Na cemu je ostrija, g2 ili mini? (nisam nikad gledao te Mini/maxi/gradn varijante)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari