Šta je novo?

Koji dual SIM telefon do 350 eura ?

• Začetnik teme Začetnik teme Pike
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Pike

Slavan
Učlanjen(a)
15.01.2007
Poena
390
Kao sto naslov kaze koji dual SIM telefon do 350 eura ? Poklon je u pitanju za zenu tako da mora nov. Voleo bih da joj kupim kvalitetan uredjaj da potraje, moze i nesto novca preko 350e. Android telefon. Voli muske boje dakle tamniji (crni, siv) ne beli, crveni, roze...
Da ima dobru kameru. Solidnu bateriju. Malo veci ekran 5"-5.5" rezolucija nije toliko bitna ali ne manje od 720p. Ne igra igrice.
Najverovatnije bih izbegli kineske marke, recimo Meizu M2 note joj se ne svidja a ni meni, u ruci deluje kao jeftini palstikaner iako nije los telefon.

To su neke smernice, kazite ako nesto treba da dodam.

Hvala na predlozima unapred. :wave:

S5 ili Note 3 Dual SIM - perfektni telefoni, oba se uklapaju u tu cenu lagano.
S5 Duos je po meni bolji u nekim stvarima, kao npr. baterija i jacina osvetljenja i LTE podrska, medjutim Dual SIM Dual Standby je (kao i skoro svi dual SIM telefoni).
Note 3 Duos je vec ozbiljan telefon, pravi Dual SIM Full Active, odlican u svemu. Jedini ozbiljan nedostatak je sto nema nijedan custom ROM za njega, u stvari samo stock ROMova ima sa China Unicoma (ima Engleski), pa znaci nema upgrade-a 😉
Ali posto je zensko, verovatno nece raditi takve stvari pa joj je svejedno 🙂

Ima crn i plavi (S5, Note 3 nisam siguran da ima plavi), obe su stvarno dobre boje, "muske", crni N3 je mozda nesto izmedju, bas elegantno izgleda!

Odgovaraju sva 3 gore navedena. 🙂 Jel ima negde da se kupe u radnji sa garancijiom ili preko operatera ? Izbegao bih kupujemprodajem ? Moze i na PM.

Vecina Duos telefona tipa S5, S4, Note3, etc... su napravljeni uglavnom za druga trzista, kao sto si i sam gore naveo, mislim da ih cak i nema oficijalno u Evropi (ali ne drzi me za rec). To sto god nas moze da se kupi je sve od uvoznika, na kupujemprodajem, eventualno ako je neko uzeo u inostranstvu pa prodaje... Ima podosta radnji koji se bave preprodajom takvih telefona, mogu da ti posaljem info u inbox ako te zanima, ali to su sve cene za kes, garancija uglavnom godinu dana, a za racun ne garantujem, zavisi od prodavnice do prodavnice...
Pozdrav🙂

Ne, ovi Dual SIM telefoni iz teme nisu uopste ni za Evropu pravljeni, Note 3 Duos konrketno je samo za kinesko trziste, i to samo za kineski telekom pravljen. Ali se prodaje u Rusiji dosta, kao i kod nas - bez ikakvog atesta, kod nas. Tako da radnje koje ga prodaju, bilo da daju garanciju ili ne, ga ne uvoze zvanicno.

Ali realno ces na KP imati isto ako ne i vise uspeha za garanciju nego u prodavnici, ako uzmes od proverenih, sa nekoliko stotina ocena. Oni imaju i vise verovatno, nego nece prosto da se cimaju za ocene posle toga 😀

To sto su bez atesta na nasoj mrezi vise trose bateriju, vise zrace ?
Ma jok, neki mozda nisu bas idealni za nase mreze (znam neke primere, ali nisu ova dva), ali ako nije atestiran nije mogao zvanicno da bude u prodaji.
Cisto da ne bude zabune da je zvanicno bilo gde u prodavnici (znaci onaj papir za garanciju ti znaci koliko i na KP - a vise platis)

Ja sam imao alkatel,i mogu ti reci da je odlican,od ekrana ,preko stereo zvucnika ,prilicno ok izrade do odlicnih sluski ,koje dobijas u paketu ,imas ih na oglasima nove za 250 260 evra iz mts a.

Stavljam se u ulogu zene koja ce da dobije telefon, ne znam koliko ti je bitna ali mislim da alkatel nikada nece ostaviti utisak koji imaju samsung, htc i drugi proslavljeni brendovi kod nas u srb...a pritom jos nisam video alkatel koji ne laguje pre ili kasnije.

prijatelju, nije telefon to što će na ženu da ostavi utisak ...

A ASUS Zenphone 2 neka varijanta ? Rece mi da joj se onako na oko svidja onaj selfi. Ima ih u onoj firmi sa bezobraznim cenama.

Moracu preko volje da zaronim u Niski podzemni da vidim sta ima od vasih predlozenih modela.

Nazad
Vrh Dno