Šta je novo?

Koji driver

Dark_Angel

Čuven
Učlanjen(a)
26.07.2004
Poena
619
Koje driver-e da stavim na ove karte
FX5200
ati9200

Nemogu da se odlucim da stavim ove sa sajtova ili da stavim sa diska koji sam dobio uz njih

Poslednja izmena:
Dark_Angel je napisao(la):
Koje driver-e da stavim na ove karte
FX5200
ati9200

Nemogu da se odlucim da stavim ove sa sajtova ili da stavim sa diska koji sam dobio uz njih
Po svom iskustvu, najbolje je uvek staviti one drajvere koje si dobio u kutiji...

:,,: :cigar:

Za Atija uvek najnovije (aktuelni Catalyst 5.4), a za GF neki iz 5x.xx serije.

Uvek koristim najnovije sto se tice nvidia-e a za ati-a ortak praktikuje ist😵be kartre ne daju bas neke rezultate pa ti je bitno ako imas i koristis tvout da ne baguje a razlike u igrama su minimalne.

Jel si ti probao ove zadnje nvidijine sa svojom karticom (posto ja imam istu)? Jel si primetio kako je OpenGL vidno sporiji?
Za Atija uvek najnovije, za nvidiju ne (a narocito tako matoru karticu)...

EDIT: Stvarno me nervira nvidija u zadnje vreme; ranije je Ati bio pojam neoptimizovanih drajvera, a sada svaki novi sve bolji, a kod nvidije sve gori, osim ako ne vozite 6x00 😡

Poslednja izmena:
Ma drugi prblem ja imam, gazda je uzeo nove windowse Xp professional + SP2 integrisanim u instalaciju windowsa pa se sada racunari ne ponasaju isto kao ranije, znaju da koce ko poludeli pa posle 5 min da rade kako treba, a isto sam setovao windowse kao i ranije. Pa sada sam nagadjao da se gube driver-i zbog win-a.
P.S. Hvala
P.S.II I ja sam se pogubio pisajuci ovo

Nazad
Vrh Dno