Šta je novo?

Koji domaći web hosting

Laza

Čuven
Učlanjen(a)
05.09.2001
Poena
765
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD Ryzen 5 7600X 4.7GHz & Thermaltake Toughair 510
Matična ploča
AM5 Gigabyte B650M AORUS ELITE AX DP/M.2/DDR5
RAM
DDR5 32GB 5200MHz Kingston Fury Beast 2x16GB
GPU
MSI Radeon RX 5700 XT, 8GB, 256-bit, RX 5700 XT MECH OC 8G
Storage
M.2 NVME 1TB AData 5000MBs/4200MBs
PSU
Be Quiet Pure Power 12 M750W BN343 Gold Modular
Kućište
Fractal Design Define R4 Black Pearl
Monitor
IIYAMA ProLite 27, ULTRA SLIM LINE, WQHD, IPS, 5ms, FreeSync, Zvučnici, XUB2792QSU-B1
Miš & tastatura
LOGITECH MK470
Pristup internetu
  1. Optički internet
Znam da se ponavlja ovo pitanje, ali nisam uspeo da prelomim. Potrebno je za firmu da postavim web prezentaciju (Joomla) pa me interesuje koji bi domaći web hosting i koji paket bi nam odgovarao. U suštini ne treba nam ništa posebno, ne verujem da će biti velika posećenost, ali nam treba 20ak email adresa. Već imamo registrovana dva .rs domena, za početak drugi bi radio redirekciju na prvi. Molim za preporuke.

http://www.dreamwebhosting.net/ nikada nisam imao problema sa njima, u par navrata korisnicka podrska brzo pomogla. Eto... Koristio ih 2 godine 2005/6 valjda bese.

Poslednja izmena:
Loopia d.o.o.

http://www.loopia.rs

Daju vise od drugih. Sjajan on-line korisnicki portal za manipulisanje svim resursima placenog hostinga. Tehnicka podrska izvanredna. Sa njima sa vec 2 godine i nikakav problem nikada nisam imao.

imao sam na sezamu dva hosta jedan je sad konacno istekao i kada sam hteo da prebacim domen kod drugog posto su ga registrovali sami ponovo bilo je plati nama 1500 din pa onda mozes da prebacis ili cekaj 30 dana :S ili si trebao 90 dana pre isteka.Kod drugog su mi ponudili da registrujem .rs domen i registrovao sam i sve dok ih nisam par puta kontaktirao sa pitanjima zasto domen ne radi na kraju sam dobio odgovor pa trebalo je da platite addon domena.

Tako da sam od njih odstuao.

Poslednja izmena:
Loopia d.o.o.

http://www.loopia.rs

Daju vise od drugih. Sjajan on-line korisnicki portal za manipulisanje svim resursima placenog hostinga. Tehnicka podrska izvanredna. Sa njima sa vec 2 godine i nikakav problem nikada nisam imao.

A to sto im danima nije radio mail server? :)
Podrska je solidna, ali se desavalo da se ne javljaju uopste na telefone, pogotovu tokom tog mucnog perioda kada mail uopste nije radio. Posle su namestili server da radi tako sto su mailovi kasnili po nekoliko sati.

Pored toga, danima nisu izbacivali nikakvo zvanicno obavestenje o navedenom problemu.

Trenutno sve radi normalno.

Josh jedna preporuka za dreamwebhosting.

Odlichna tehnichka.

A to sto im danima nije radio mail server? :)
Podrska je solidna, ali se desavalo da se ne javljaju uopste na telefone, pogotovu tokom tog mucnog perioda kada mail uopste nije radio. Posle su namestili server da radi tako sto su mailovi kasnili po nekoliko sati.

Pored toga, danima nisu izbacivali nikakvo zvanicno obavestenje o navedenom problemu.

Trenutno sve radi normalno.

Nije tacno da danima nisu izbacivali nikakvo obavestenje. Za svaku promenu/novost/vest dobijes informaciju/mail na tvoju KONTAKT mail adresu. Sto se tice "problema" sa mailovima, postoji stranica na njihovom sajtu ... pitaj boga od kad kako da ga premostis ... Ja apsolutno nikakav problem u komunikaciji sa njima nisam imao. Uvek se jave na telefon, odgovore na mail ... bar su to moja iskustva.

Dakle, da ne ispadne da ih favorizujem ... to je moje iskustvo sa njima. Uporedi ponudu drugih provajdera i njihovu ponudu ... i sve je jasno.

@ atheista

Kao da si me urekao ... :) Malopre sam hteo da se logujem u korisnicki interfejs i nece nikako (Postavljen/postavlja se novi sajt na istom domenu). Okrenem broj tehnicke podrske i zamisli sta ... posle 5 sec mi se javlja ljubazana glas i kaze da ce tranzicija sa starog na novi sajt biti zavrsena za sat/dva. Cudno ... posle tvog komentara sam ocekivao da mi se niko nece javiti. :)

Pozdrav!

Nazad
Vrh Dno