Šta je novo?

koji dl manager uz operu 9

• Začetnik teme Začetnik teme Dimke
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Dimke

Čuven
Učlanjen(a)
17.07.2002
Poena
649
uradih search i nista pametno nisam nasao pa ako neko ima isqstva neka mi kaze koji dl manager najbolje radi uz operu trenutno koristim flashget al nesto mi bas nije ispunio ocekivanja, znaci ako bi mogla neka preporuka treba mi da je full auto znaci kad kliknem na neki link da ga odma skida kao IE sa flashgetom sto radi ili bar kako da namestim flashget sa operom da radi moze i to...

E dimke ima da se otelis dok to podesis. Ja sam izgubio 2 sata dok sam namestio dap da radi kako treba!!!

[flame] Ko jos koristi DAP? 😀 :d [/flame]

FlashGET ce raditi sa operom sasvim ok.

pa radi on relativno dobro ali hocu da radi kao sa IE-om ili on ili nesto drugo to mene muci?

Free Download Manager 2.1. Samo cekiras u opcijama sa nadgleda Operu, restartujes je i sve fescera...

Poslednja izmena:
Flash Get ko i uvek

Ja uz Operu koristim Metaproducts-ov Mass downloader i radi mi odlicno.
Imas u njemu podesavanja za koji Browser da se prilagodi, a posle damo klikci na linkove (ko je rekao warez?).

Mozda se nece desiti da ti svaki download automatski prebaci u mass downloader (ali u 95% slucajeva hoce), ali uz "Import" nista nije problem.

Internet Download Manager,znachi probao sam i flashget i dap i josh par njih,chak neke i nekomercijalne,ali IDM je najjachi..

Kada se pominju dl. manageri - meni GetRight nema zamenu. Koristim ga uz firefox i maxthon, a vidim da u njemu postoje opcije vezane za operu, pa predpostavljam da bi i u njoj uobicajeno funkcionisao.

pa ne bas sa maxthonom je radio ok sa firefoxom tako tako a sa operom pola stvari ne hvata

Nazad
Vrh Dno