Šta je novo?

Koji digitalac sa video out i bar 3.1MPix

dr.Tiristor

Slavan
Učlanjen(a)
12.01.2005
Poena
379
Da je sto jeftiniji a da radi koliko toliko dobro? ;)

Definitivno Canon A510. Imam ga i prezadovoljan sam njime!

Jedina mana mu je sto ne radi najbolje red eye reduction, ali je sve ostalo keva!!

Kako funkcionise video out?
Planiram da ga vezem na capture karticu pa da mi izigrava kameru.
Koliko moze da radi tako, da salje sliku na video out a da se ne ggasi ili ide u neki stand by?
Kako to funkcionise?

Pa to mozes da podesavas, ne mora da se gasi uopste!
Jedina mana je sto ima ogranicenje duzine klipova koje mozes da snimas na sam aparat, ali ako koristis capture karticu onda nije bitno. 3 min moze da snima u "obicnim" rezolucijama, a 30 sec u VGA, 640*480.

prve verzije Canon A serije nisu mogle da proslede sliku na videoout. jel' A5X0 to moze??

Naravno da moze. Jos je A40 to mogao...

I tiristor ne zeli da snima klipove na karticu aparata vec da snima aparatov live feed na hdd.

Kako to mislis?
Pa uz A510 dobijes cinc kabl za gledanje slika na televizoru. Dakle svaki TV koji ima video ulaz moze da sluzi i kao dodatni display za snimanje. Ne znam na sta si mislio....

Abdee je napisao(la):
Naravno da moze. Jos je A40 to mogao...

I tiristor ne zeli da snima klipove na karticu aparata vec da snima aparatov live feed na hdd.

oops!!!tek sad kad procitah svoj post videh da je petosmisleno,

to jest
na live feed sam i mislio

ili sam ja bio u zabludi ali sam ubedjen da A60 recimo to nije mogao???

A60 ima video out, znachi moze :)

Otkud sad A60? Nebitno.

Skontali ste sta hocu, u principu. Da const. salje video out i ja to dovedem na LeadtekCapture karticu. I da przim snimak na hard. Znaci moze to a da se ne gasi, posle recimo 5-10 min, da ne ide u neki stand by? Znaci da salje stalno dok ga ja ne iskljucim?

I jos jedno. Taj kabal, kazete da je cinc, zar ne? Znaci kompozit? Nema s-video?

U kojoj rezoluciji salje video out? Kakva je slika na tv-u direktno kad se prikljuci? Vredi li to snimati ikako?
Da li slika bude cista ili kakva?

Poslednja izmena:
Jos nesto sam se setio.

Da li, kada se pregledaju video zapisi, ima i tona, tj. da li ima zvucnik ikakav na sebi?
Glupo je gledati a ne cuti?

Ima zvuchnik naravno...

Onda mislim da je to pravi izbor, jos kako ste ga nahvalili....
Uzecu taj.

Pozdrav i hvala puno! :wave:

Nazad
Vrh Dno