Šta je novo?

Koji DDR400?

Vugla

Čuven
Učlanjen(a)
25.02.2003
Poena
620
Koji od ovih modula bi Vi uzeli?
GEIL DDR 1GB, PC400
DDR Corsair ValueSelect 1GB, PC400, CL3
DDR 1GB KINGMAX SUPER RAM PC3200/400 CL3

Posebno me zanima da li je neko imao isustvo sa Geil modulima :wave:

U aprilskom Digitalu imas veliki test 1GB memorijskih modula, gde su silno nahvalili Kingmaxa koji je kod njih isao na 250Mhz uz 3-4-4-8 1T na 2,85V. Jedino, ne znam da li se na Kingmaxa i dalje stavljaju fat body Micron cipovi kao pre par meseci, koji su zasluzni za tako dobar oc (ugradjuju se na Crucial Ballistix).

Iskustvo GEIL 256/512 VR:Vrlo solidna memorija,chipovi hladjeni,vidjao dva tipa 3-4-4-8 i 2.5-4-4-8,relativno slab overclocker,dosta stabilna,malo reklamacija,dobro trpi druge module i maticne ploce.
Meni licno GEIL512 radi sa Hynixom 512/PC266 u dual chanelu na 333 (nF2) na 2.5-3-3-6(8,11) pa vidi
Licno iskustvo sa 1Gb nemam ali nemogu biti daleko od manjih

Kingmax za overklok, u slucaju da imas srece, Geil 400 1gb imam, i ona ide do 225, kod mene radi na 223, (standardno bi trebala svaka tako) i sasvim sam zadovoljan, ima fabricke hladnjake, radi bez problema vec pola godine. Iako je value serija (Geil blue value) vrlo je kvalitetna memorija, definitivno bolja od Kingston value memorije.

Poslednja izmena:
topuz je napisao(la):
U. Jedino, ne znam da li se na Kingmaxa i dalje stavljaju fat body Micron cipovi kao pre par meseci, koji su zasluzni za tako dobar oc (ugradjuju se na Crucial Ballistix).
sto to mrzim :mad: . Sad treba da nadjem Kingmaxa(kome su digli cene za desetak evra u poslednje vreme) koji nije ojadjen. Nema nista gore nego kad kvalitet varira :wall:. Moracu ja da zavrsim odesk za Upravlajnje Kvalitetom pa sve onda :whip:

[SAJ]ber Kurajber je napisao(la):
PQI, PQI!!! Slusaj kolegu. Svi ih teramo preko 240MHz 6-3-3-2.5, 1T za male pare. Ako se odlucis za PQI dacu ti kontakt na PM pa idi uzmi, neces se pokajati

i tu postoji sansa da mi zapadnu krs moduli koliko sam shvatio. Ajde daj kontakt za koliko i gde 2X1GB PQI

Nazad
Vrh Dno