Šta je novo?

koji cooler

• Začetnik teme Webby
  • Datum pokretanja
W

Webby

Guest
Preporucite mi neki cooler koji nije mnogo bucan, a trebao bi da drzi Athlon XP1600+ na 166 fsb.

Pozdrav:wave;

Ako ces ga drzati na default clock-u sasvim je dovoljan Titan TTC-D5B

dovoljan je titan i za 1.6ghz... mada kao sto ja volim da kazem, u mnogome ti zavisi od kucista

Titan D5TB(4) hladi zadovoljavajuće kod mene Athlon XP 2000+ (12.5x133). Pošto i kao 10x166 radi na default naponu, ne vidim zašto ne bi i ta varijanta bila ohlađena od strane Titana korektno (al' ga sročih :D ). Sve u svemu 10.5x166 je već frekvencija koja se postiže uz dizanje napona, a to dovodi do veće disipacije pa samim tim i Titan nije više adekvatno rešenje (mada ako je otvoreno ili dobro provetreno kućište može da šljaka). Moja preporuka ti je da staviš to na 10x166 i uživaš, nećeš baš primetiti manjak od tih 70-tak MHz...

OK, znaci Titan, nego interesuje me da li su svi XP 1600+ otkljucani, ili ako nisu, kako da prepoznam otkljucane. I da, gde mogu naci tog Titana?

Kamo srece da je i poneki otkljucan, ali ne prijatelju, ni jedan XP nije otkljucan!

Lepo super lepak i tecno srebro u ruke pa na otkljucavanje :)
Kod mene titan jedva uspeva da ohladi [email protected] XP tada temperatura ide i na 60C, ali kada radi kao [email protected] tada nema problema za hladjenje.

A gde se moze kupiti tecno srebro i orijentaciona cena (potrebno i za druge stvari sem overclocka)

Imas ga u Novom Sadu, u prodavnici Orbit na Bulevaru oslobodjenja, cena je 550 din ako se nevaram

Vrh Dno