Šta je novo?

Koji combo - MSI ili Lite on ?

Dark Angel

Čuven
Učlanjen(a)
19.01.2002
Poena
735
Moja oprema  
CPU & Cooler
XEON E5440 mod 775
Matična ploča
ASUS P5B
RAM
6 Gb
GPU
GIGABYTE 1050 TI
Storage
SSD Biostar 240Gb + HDD...
Zvuk
XONAR D 2
PSU
CORSAIR
Monitor
SAMSUNG 32" TV
Miš & tastatura
LOGITECH MX MASTER x2
Ostale periferije
LOGITECH Z-5500
Laptop
ASUS VIVOBOOK OLED 1513, MACBOOK PRO 5.2 + 7.1 + ...
Tablet
ASUS TRANSFORMER
Pristup internetu
  1. Optički internet
U ponudi Lite on OEM i MSI u retail paketu sa sve kutijom ;-)
Koji uzeti posto je cena slicana ( 200 din razlika).
Koji uredjaj mi preporucujete ?

Lite-On, bez razmisljanja....

Nije los ni taj MSI. Cak mozda i pregura godinu dana, kao i vise od pola MSI optickih drajvova u poslednje vreme :)

Koliko sam shvario ............> Lite on !

Bas tako :smoke:

Sjajan uredjaj

ToxiC je napisao(la):
pogledaj prvi post !!!
Video sam i jos mislim isto. Znaci ni jedno ni drugo vec LG :)

Poslednja izmena:
zormanic je napisao(la):
Video sam i jos mislim isto. Znaci ni jedno ni drugo vec LG :)
slazem se sa tobom, i ja imam LG combo i odlican je!!! ali mozda covek nije u mogucnosti da bira nesto drugo! :)

Imao sam prilike da naletim na par LG kombo-a koji su posle duzeg koriscenja prestali da citaju DVD, a i dalje rezu i citaju CD OK, pa mi to bas ne uliva poverenje.
O Lite-ON Combo-u sam cuo pohvale, kao i da nema slicnih tripova

Poslednja izmena:
Ma te stvari su odavno postale konfekcija, tako da je apsolutno sve jedno.
Uvek ce biti ljudi koji su imali boljih iskustava sa jednim ili drugim uredjajem, sto se opet svodi na isto.

[Mancha] je napisao(la):
Imao sam prilike da naletim na par LG kombo-a koji su posle duzeg koriscenja prestali da citaju DVD, a i dalje rezu i citaju CD OK, pa mi to bas ne uliva poverenje.

Ma to se nekoj wooni zakljucali regioni...:d

Taj MSI ima problema i sa čitanjem i sa rezanjem, barem je imao primerak koji ja probah. Pogotovo me je nerviralo ono gubljenje sa maskicama i bojom dugmeta.

LiteOn ili Sony (u suštini ista stvar) svakako.

Niposto Msi

Lite On Odma Uzimaj. A Od Msi Bezi Ko Djavo Od Krjeste Da Imaju Dobre Graficke I Maticne Ali Cd Uredjaji Pa To Je Ludnica.moja Baba Bi Znala Bolje Da Uradi. :,,:

Uzeo sam Lite on.
Zasada lepo radi, imam samo problema sto mi ponekad blokira masinu ako je prilikom podizanja sistema DVD u uredjaju a ukljucen AVP ( neznam o cemu se radi ).

Dark Angel je napisao(la):
Uzeo sam Lite on.
Zasada lepo radi, imam samo problema sto mi ponekad blokira masinu ako je prilikom podizanja sistema DVD u uredjaju a ukljucen AVP ( neznam o cemu se radi ).

Mozda cekira disk pri butovanju.
Ja sam imao slican problem da dok sam imao instaliran InCD, dobijao sam "blue screen" prilikom butovanja.

Artz je napisao(la):
Mozda cekira disk pri butovanju.
Ja sam imao slican problem da dok sam imao instaliran InCD, dobijao sam "blue screen" prilikom butovanja.
Verovatno...
Kako da to resim ?

Dark Angel je napisao(la):
Verovatno...
Kako da to resim ?

Ne znam napamet, ali pogledaj opcije, cini mi se da sam video da ima opcija da se ukljuci/iskljuci proveranje pri boot -ovanju.

Artz je napisao(la):
Ne znam napamet, ali pogledaj opcije, cini mi se da sam video da ima opcija da se ukljuci/iskljuci proveranje pri boot -ovanju.

U biosu ili gde ?

Vrh Dno