Šta je novo?

Koji codec pack koristite?

Ma znam ja to, najnoviju verziju!:D interesuje me optimizacija za podrzani set instrukcija, sse, mmx i sl, zato sam naglasio da je za c2d...

Ma sve ce da ti leti na C2D nezavisno od bilo kakvih optimizacija, ionako sve to isto radi i na slabijim procesorima :)

k-lite rules.To mi je najbolje i sve mi radi u kombinaciji sa bs playerom

Ma znam ja to, najnoviju verziju!:D interesuje me optimizacija za podrzani set instrukcija, sse, mmx i sl, zato sam naglasio da je za c2d...

Pro*eravanje :D
Tu nema da secka ni hd snimak sa svim (nepotrebnim) ukjucenim filterima!

Inace, ima naravno ffshow verzija sa svim tim instrukcijama. Poz.

Koristim K-lite i interesuje me da li je potrebno pored ovog packa koristiti jos neki kodek posto nisam bas upucen!?Da li je npr. dovoljno da cekiram FFD Show pri instalaciji packa ili moram da skinem posebno FFD Show pored ovoga u packu? Hvala!

Dovoljno je cekirati ffdshow pri instalaciji.

K-Lite Codec Pack

Nemam zamerki (naravno, nisam instalirao sve iz "pakovanja").

klite..... :) ima i ne-mega real i qt alternative........

Sto se toga tice, Real & Quick-Time alternative instaliram samo po potrebi, ali su im prave alternative (cak i bolje od "originala").

samo kmplayer

I ja koristim KMPlayer kao default, mada sam instalirao i K-Lite Mega Codec Pack zbog kodeka (kad treba nesto da se kompresuje i sl.).

Da li mogu i kako mogu, da se, na postojećoj instalaciji deinstaliraju svi kodeci, i onda "na prazno" intalira neka od pomenutih kombinacija kodeka, pa se u praksi vidi koja najbolje funkcionise...

Mogu, odes u Add/Remove Programs i deinstaliras ih jedan po jedan.

Ako je u pitanju K-Lite codec pack, kodeci mogu da se deinstaliraju odjednom.

Nazad
Vrh Dno