Bez brige sto se tice upotrebe rezaca kao citac, jer im se kvalitet drasticno popravio, a cene su u stalnom padu, pa dok ispusti dusu naveliko ce ga pregaziti vremeogio81 je napisao(la):A kakav je vek trajanja CD rezacima? Cuo sam da, ako ga koristis i kao CD rom i kao rezac, kratak mu je vek trajanja?
Kakva je situacija kod rezaca? Da li tu moze da se uzme LG jer sam ovde na sajtu video da nije losh. Kakvo je vashe iskustvo?
ogio81 je napisao(la):Koji CD-ROM vredi uzeti ... ?
supernova je napisao(la):Aman ljudi dokle. NIJEDAN. AKo iole hoćeš da nešto čitaš sa CD-ova kupi ili polovan Teac 32x ili kupi brate neki DVD ili pisač. Nema od CD čitača vajde, ama uopšte.
Gde si to izbunario ?!outlaw je napisao(la):Ima, kada kupis nov, nekoriscen Teac 32x za 15E kao ja![]()
Crni je napisao(la):Gde si to izbunario ?!
Iz naftalina?
Ili si se vratio jedno 4-5 godina u nazad ?
Maelkum je napisao(la):trebalo bi da pazarim CD-R uredjaj,pa me interesuju vase preporuke.Ako je moguce navedite tacne modele.
Combuster je napisao(la):NEC 52x ne znam tachnu oznaku ali ima belu masku i jedno crno NEC na levoj strani tray-a. Audio rip direktno u mp3 iz audio catalyst-a 25x (naravno na 8K9a i AXP 1800+ BOX). Definitivno najbolja kupovina.... a kosta koliko i LG
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari