Šta je novo?

Koji C2D posle D920

Vertygo

Čuven
Učlanjen(a)
02.06.2004
Poena
619
Ukratko, budžet između 200 i 250e. Šta uzeti nakon D920 i Asus p5wd2-e premium ?

Da li juriti neki E6750, letimičnim pogledom na oglase videh da se kreću između 115 i 130e u kombinaciji sa GA P35 DS3 ili LanParty DK P35-T2R recimo, ili ipak nešto drugo? Iako sam sa trenutnom pločom u taboru Asusa, Gigabyte mi se sve više i više smeši 🙂.

Nisam gledao ponudu E8xxx procesora ali pretpostavljam da za uložen novac (u okviru koji je pomenut gore) trenutno može više da se dobije iz E6xxx? Ono što mi je bitno je da se CPU manje greje od D920, što ne bi trebao da bude neki problem koliko me memorija služi 😉.

Što se ploče tiče, raid mi ne treba, DDR 2&3 kombinacije me ne interesuju, ostalo manje više sve standardno za ploče srednje/srednjeviše klase 🙂.

Ako je neki sličan thread u skorije vreme bio slobodno me uputite 🙂, mada na brzaka preleteh poslednje 2-3 stranice, čini mi se da nije...

Poslednja izmena:
Hvala Vule 🙂...još komentara/predloga? Da li je bolje juriti DFIja (poenta je da računar bude sto hladniji i tiši, tako da neko spec klokovanje neće biti jureno, ako i bude ikakvog OC-a) ili ne vredi davati 15tak eura više u odnosu na EP35 DS3R GA u ovom slučaju?

Gledao sam i E8xxx (8200/8400 tj) i deluje primamljivo..znam da se manje greju ali doduše nisam još pogledao u realnom radu neki uporedni test sa recimo E6750.

:wave:

Poslednja izmena:
Pogledaj samo teme o E8200/8400 ovde na forumu pa će ti se samo kasti.

Nazad
Vrh Dno