Šta je novo?

Koji "budget" HU

bruyoni

Čuven
Učlanjen(a)
10.12.2002
Poena
620
Treba mi preporuka za nek HU ali koji bi trebao da ima AUX-in idealno sa prednje ali ne smeta da ima i sa zadnje strane. Posto bi u nekoj kompenzaciji mogao da dobijem neke od ovih Panasonic-a za lepu sumu ispod maloprodajne nekako sam se nekako na njih usmerio (a iz bog toga sto ga vec imamo u kolima pa se stari navikao na njega, a i aok nisu promenili prikljucak instalacija je tu)...pa me interesuju iskustva onih koji poseduju ili su posedovali neki od uredjaja
Budzet je tu nesto ispod 7000

C1425
C1405
C1303
C1505

I ovaj pioneer mi kvari racun, posto bi uz njega dobio i daljinac, ne onaj za na volan vec onaj beskorisni ko za TV, ali sam cuo da one nove x900 serije nisu po kvalitetu zvuka x800-tke

DEH3900

Cisto da se razumemo ne trazim ultrakvalitet od zvuka i onako ce HU da tera par DLS 13. napred i par nekih matorih Soundcraft trinaestica o 8 Oma pozadi. Nikakvi niskotonci, visokotonci i ostale bolje stvari. Ono sto mi je bitno da ima relativno pouzdan antisok i po mogucstvu da shuffle ne ide nekim predefinisanim redosledom (tipa uvek se ponavlja 3.-7.-13.-6.-9. itd. pesma)

Slobodno preporucite i nesto ne navedeno ali da ne ide preko recimo 8000.

Hvala

Nazad
Vrh Dno