Šta je novo?

Koji blu-ray player kupiti?

radisasvr

Čuven
Učlanjen(a)
14.12.2005
Poena
630
Molio bih za pomoc iskusne i uvazene clanove foruma ( i moderatore).
Naime ,posto bas nesto i ne vladam materijom, evo sta bih ja zeleo:
interesuje me koji je blu-ray plejer najbolja kupovina ( ulozeno-dobijeno) a da omogucava pristup internet servisima ( sto vise to bolje).

Komsija ima wi-fi ruter od koga ja wireless karticom primam internet. Mene interesuje da li ja sa njegovog rutera, wi-fi vezom, mogu da na nekom blu rej plejeru pustam muziku, fotografije i ostalo sa interneta?
Ako to ne moze, da li mogu zicnom vezom sa mog rutera ( koji bih btw. morao da kupim:d) da pustam isto to ali da racunar ne mora da radi?

Imperativ je da se ne vrti hdd jer ako on mora da se vrti ( naravno i ventilatori) onda mi je jednostavnije resenje externi hdd na moj WD TV HD, koji radi sjajno- ali nema internet servise ( radio, tv, you tube i sl.).

Nadam se da je jasno sta zelim i sta mi je potrebno🙂

Pozdrav

Pa možda nešto ovako ... mada je ovo jako dobar uređaj šteta je uz njega ne koristiti kakvu kvalitetniju audio podršku (kvalitetniji zvučnici) ili u krajnjem slučaju ići na neko kućno kino...

Hvala svima, juce kupih Asus O!Play mini plus i sve radi iz "cuga"🙂.

Dobio sam opomenu od moderatora zbog postavljenja teme u pogresan forum pa zelim da se ovom prilikom izvinim, nije bilo nikakve lose namere.

Pozdrav svima.

Nazad
Vrh Dno