nickname je napisao(la):Ne znam da sam na mojoj mrezi podesio u BitCometu bilo shta shto nije banalno ochigledno (na primer ogranichavanje upload i dload kapaciteta).
Happy downloading...
HAL je napisao(la):Kolike si vrednosti stavio?
PJ je napisao(la):Koliko znam, ista stvar je i za modeme.....samo sto uglavnom ne koristimo upload u toj meri....
PJ je napisao(la):leksa, ako si na dial-up-u ili DSL-u, upload ide odvojeno od DL-a....
Ja sa ISDN-om napravim i 45MB na sat....bez kompresije podataka....
Swiper je napisao(la):Sve u svemu, upload smanjuje brzinu download-u i bolje je da se ogranici pri ISDN-u i ADSL-u. Imao sam oba tako da znam kako rade...
Swiper je napisao(la):Ovo nije tacno. Ako uploadujes nesto ti saljes i primas podatke u vezi tog transfera [odrzava se konekcija] tako da ako imas veliki broj uploada samim tim gusis download. Sve u svemu, upload smanjuje brzinu download-u i bolje je da se ogranici pri ISDN-u i ADSL-u. Imao sam oba tako da znam kako rade...
A uz to je pun spyware, adware i ostalog crapware-a. Mislim da se vec pojavila i lite verzija.abacus je napisao(la):Izgleda da niko od Vas nije probao ono najbolje:
http://exeem.com
ima i search funkciju i radi ko metak!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari