Šta je novo?

Koji bi mobilni od svih ovih odabrali i zasto...

• Začetnik teme [Miki]
  • Datum pokretanja
Jedan zakasneli glas za T68i!

I jedan za (kada vec volite da bacate pare) - 7250. Ja nisam video telefon sa zanimljivijim dizajnom!!!

ma sta si ti uopste video bre :) apsolutno je nokia zakon. Nije to sada, ono, S55 ima nabijen shitload funkcija i najbolji je. I R9000 Pro je brzi i funkcionalniji od GF4MX pa se nv i dalje bolje prodaje. Ima tu jos nekih stvari. 7250 je apsolutno fancy, dizajn mu je ultramoderan, ima dovoljno opcija i realnu cenu *kod nas, nisam siguran:)*

ne kazem da je siemens los, ali nije telefon samo ono sto ima od funkcija nego i kako ih nosi :)

Nokia je telefon za domacice, pa se zato najbolje prodaje :D. Siemens trazi tehnicki potkovane ljude, i uvek je imao najbolji odnos cena/kvalitet. Ne pricam ovo napamet, do sada sam imao sve modele siemens-a do ME45 a imam kuci i Nokie 6210 i 7110 (verovatno njihovi najbolji aparati, ovo novo je kich neopisivi)

Alexandar je napisao(la):
Nokia je telefon za domacice, pa se zato najbolje prodaje :D. Siemens trazi tehnicki potkovane ljude, i uvek je imao najbolji odnos cena/kvalitet. Ne pricam ovo napamet, do sada sam imao sve modele siemens-a do ME45 a imam kuci i Nokie 6210 i 7110 (verovatno njihovi najbolji aparati, ovo novo je kich neopisivi)

Tako sam i ja mislio dok nisam pazario 6510...Jesi li koristio nekad ovaj fon ??? I ja sam (ozbiljno) okoreli siemensovac...Imao sam c10 , c25 , s25 , s35 , koristio sam 2 meseca sl45...I stvarno kazem da su extra telefoni...I takodje mislim da je najbolji odnos cena/performanse/kvalitet...Ali ono shto hocu da kazem je da sam i ja pljuvao po nokii zbog 3210...3210 su imali moji drugari (njih 3ca) i svi su imali onaj problem sa mrezom-dometom...E od tada sam pljuvao po nokii samo tako...Medjutim onda sam pazario (posle M v50 wap) 6510 i stvarno sam odushevljen...E sad jeste da mi nedostaje kvalitet zvuka kod motorole ali shta je tu je :(...Danas v50 koristi moja mama i chesto joj uzmem telefon da zovem..E onaj kvalitet zvuka ne moze da se poredi ni sa nokiom ni siemensom...Jednostavno najkvalitetniji zvuk...Ali to sada nije tema...Samo hocu da kazem da ne pljujesh po svim nokiama...Ima dobrih modela...

Ja sam jedan od onih: jednom Nokia, uvek Nokia, ali sada planiram da kupim Sony-Ericsson T68i. Razlog: nokia, koja se probila na trziste sa odlicnim SW-om, jednostavno ne ume da ubaci neke korisne opcije, koje ima konkurencija. Cak i siemens ima bolje opcije od nokie u istoj klasi telefona, ali interface na nokiji je daleko bolji. Sto se tice kvaliteta zvuka, slazem se delimicno, ta motorola zaista ima dobar zvucnik, ali npr. nokia 5110 ima takodje fenomenalan zvuk!

Filip je napisao(la):
Ja sam jedan od onih: jednom Nokia, uvek Nokia, ali sada planiram da kupim Sony-Ericsson T68i. Razlog: nokia, koja se probila na trziste sa odlicnim SW-om, jednostavno ne ume da ubaci neke korisne opcije, koje ima konkurencija. Cak i siemens ima bolje opcije od nokie u istoj klasi telefona, ali interface na nokiji je daleko bolji. Sto se tice kvaliteta zvuka, slazem se delimicno, ta motorola zaista ima dobar zvucnik, ali npr. nokia 5110 ima takodje fenomenalan zvuk!

slazem se s tobom, ali donekle... koje to opcije, a da su korisne, nema nokia a ima neko drugi...?

byMaX je napisao(la):
slazem se s tobom, ali donekle... koje to opcije, a da su korisne, nema nokia a ima neko drugi...?
Ima Ericsson npr. Opcija koja MNOGO nedostaje nokiji je blokiranje dolazeceg poziva! Odnosno lista sa pozivima koje tel. automatski odbija. Ericsson je jedini fon (za koji ja znam) da to ima, ali samo kao listu ljudi cije pozive primas :(
Bilo kako bilo, mnoge nokie nemaju spikerfon, dok drugi proizvodjaci u istoj klasi imaju isti....

E sad kad ste vec poceli posle 2 meseca :) ....Ovako probao 6510 telefon je shit(citaj:SHIT) kao sto neko rece telefon je uzasno osetvljiv,losa mu je stampa na tastaturi,nekako je....nikakav...sad jos uvek imam Nokiu 7210 i telefon je perfektan nije ni osetljiv ni neznam bukvalno je super...Mozda u skorije vreme promenim telefon na neki sto duze drzi bateriju tipa Siemens S55 (****** posle onoga "siemens ni mrtav" mora da se proba i ovaj ;)) ili T68i.Ako ako mi se nijedan nesvidi imam nameru ozbiljno ali ozbiljno da kupim Nokiu 3310...:)(nemojte zbog smajla da mislite da je sala:))

XaN je napisao(la):
E sad kad ste vec poceli posle 2 meseca :) ....Ovako probao 6510 telefon je shit(citaj:SHIT) kao sto neko rece telefon je uzasno osetvljiv,losa mu je stampa na tastaturi,nekako je....nikakav...sad jos uvek imam Nokiu 7210 i telefon je perfektan nije ni osetljiv ni neznam bukvalno je super...Mozda u skorije vreme promenim telefon na neki sto duze drzi bateriju tipa Siemens S55 (****** posle onoga "siemens ni mrtav" mora da se proba i ovaj ;)) ili T68i.Ako ako mi se nijedan nesvidi imam nameru ozbiljno ali ozbiljno da kupim Nokiu 3310...:)(nemojte zbog smajla da mislite da je sala:))

Uzasno osetljiv ; losha shtampa na tastaturi ; nekako sav nikakav...Ma daj choveche ne zezaj...Kazesh da si ga probao i da si sve to video nakon korishcenja od 1-2 dana...Pa da si charobnjak (zli :D) ne bi mogao da provalish da mu je losha shtampa na tastaturi tako shto si ga samo probao...Ja imam telefon i tvrdim da sve pomenuto nije istina... Zvace mu jedino poklopac za bateriju ali i to se da lako srediti :D

brate Xan... kada imas love za 7210, sta ce ti onda plastikaner kao 6510...? uzmi odmah 6100, ili 7250???

Sjebao sam se nisam ga probao,imao sam ga 2 meseca.....BTW 7250 jos nije izasao(kod nas!) ili mozda jeste...Ajde Max reci cenu za ova 2 sto si naveo...

Kad smo vec kod cena da ne otvaram novi thread neka mi neko kaze koja je cena Siemens-a S55 !!!

Vrh Dno