Šta je novo?

Koji bezicni telefon?

• Začetnik teme Začetnik teme Turbo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Turbo

Čuven
Učlanjen(a)
15.04.2002
Poena
620
Pozdrav svima!

Crko dobar stari, Panasonic 🙂

Pitanje je sta uzeti, a da nije preterano skupo a sa druge strane dovoljno kvalitetno i izdrzljivo.

Treba da ima spikerfon i po mogucnosti da koristi neke STANDARDNE baterije (da nisu exkluziva za samo taj jedan model i da nema sanse da se zameni kad za to dodje vreme).

Koje proizvodjace biste favorizovali? u ponudi pretezno vidim Panasonic, Philips, Siemens i Alcatel....

E da, ne znam do cega je, mozda je zbog crkavanja ili ne, u poslednje vreme mi se desavalo da prilikom razgovora ponekad ne cujem sagovornika, kao da radi half duplex i kad se kod mene cuje bilo sta, onda jednostavno mutuje drugu stranu i posle nekog vremena se opet cuje, ali taman toliko da se nekoliko slova ili mozda jedna rec ne cuje u razgovoru... kao da to ranije nisam ovako drasticno primetio...

Ovo se desavalo sa vise sagovornika, oni ne primecuju nista, tako da kontam da je greska bila do mene.

Na kraju je doslo do toga da recimo uzmem slusalicu nazovem nekoga i u momentu kada bi se druga strana javila kao da se resetuje telefon i trazi bazu. Baterija napunjena, sve deluje ispravno ali ipak nije... ili u toku razgovora ako bih ukljucio spikerfon isto, searching base i dolazi u stand by polozaj kao da se nista nije desilo.... zbog ovogab ih zeleo da menjam....

Nazad
Vrh Dno