Ronnie Coleman je napisao(la):Koristim Winamp v.5.12 Pro sa classic skinom bez podrške za video fajlove i diže se u sekundi...
filipenko je napisao(la):Foobar. Jedino što preporučujem da se podesi malko prilikom prvog startovanja (npr. ja ne podnosim belu pozadinu pa sam stavio tamno teget a slova bela itd.) Mnogo je dobro kad se paralelno drže otvorenim nekoliko playlista. Uopšte se ne oseća kad mašina radi pod nekim opterećenjem (kad je pokrenuto mnogo programa, kad se nešto reže, itd.) već sve radi instantno, što mi je najbitnije jer uvek imam pokrenuto nekoliko aplikacija, a winamp je radio katastrofalno.
Pa recimo otvoriš 10 plejlista i organizuješ ih kako ti odgovara, bukvalno strpaš svu muziku tu i ne treba ti nikakva baza ili neki media library.ZoNi je napisao(la):a sta ce vam nekoliko plejlista? inace, i meni fujbar deluje sporiji nego winamp lite...
dr.Tiristor je napisao(la):Skoro je bila neka slicna tema, zar ne? I tada je neko rekao Fujbar i ja ga skinem i instaliram, razocaram, i deinstaliram. Skroz je nezanimljiv.
Aaaaa, ti si taj... :dBokaco je napisao(la):Da, bila je slicna tema i ja sam propagirao koriscenje foobara.
A po cemu to?Bokaco je napisao(la):Moje misljenje je da je foobar nekoliko svetlosnih godina ispred winampa, i tako ce i biti ako nulsoft nesto radikalno ne promeni.
Po onome sto sam napisao u onom trejdu.dr.Tiristor je napisao(la):Aaaaa, ti si taj... :d
A po cemu to?
aha... ok... ja ne koristim ni bazu ni libraryfilipenko je napisao(la):Pa recimo otvoriš 10 plejlista i organizuješ ih kako ti odgovara, bukvalno strpaš svu muziku tu i ne treba ti nikakva baza ili neki media library.
ZoNi je napisao(la):ma, to je sve nebitno... snimis lepo plejlistu gde hoces i otvoris je po potrebi... to je 1 sekundu sporije nego kod fubara...
ZoNi je napisao(la):@ Bokaco: hm... mogu da priznam da je to mozda TEBI prednostmeni nije definitivno
ja ionako ne pravim plejliste - jednostavno samo otvorim neki folder i cepamjednostavno bi me mrzelo da se bakcem sa plejlistama
@ filipenko: jesi probao nekada Winamp Lite? Radi brzo kao Billy...
Auuuu ljudi pa o cemu vi to pricate ... Skrecem paznju da je program tek u razvoju ....
Leleee, 9 (devet) meseci od poslednjeg posta ....
Kakva li ce toooo biti beba kad se skroz razvije![]()
Jes da je programce OK, ali ....bas si dugo cekao da ga pohvalis
Auuuu ljudi pa o cemu vi to pricate !!!! Foobar je EXTRA ! Ne opterecuje mashinu ni malo ! Zauzece memorije je duplo manje nego kod WinAmp-a (mada u danasnje vreme to i nije neki argument :d ) ! Skrecem paznju da je program tek u razvoju i da nije ca ni doziveo verziju 1 (poslednja 0.9.3.1) a sta ce da uradi ako dozivi ver 5 kao WinAmp videcemo ! Pohvale sa moje strane ali treba raditi jos na njemu ! :banana: :banana:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari