Šta je novo?

Koji ATI 3850 i GDE?

• Začetnik teme Začetnik teme marin
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

marin

Slavan
Učlanjen(a)
05.08.2005
Poena
319
Koji 3850 trenutno najvise nudi, naravno i oc ukljuciti kao parametar? Gde kupiti tj. gde si ti kupio kartu?

Ja sam nasao u eurolinku sapphire 3850 256mb za 148e. Jel' to to?

Ja sam kupio u prodavnici,,za pare "naravno" 🙂
salim se "naravno"
dobijo sam je od druga!iii EXTRA JE!!znash sta radi..**** mamu!!
Ne ozbiljno,kupi powercolor..i neces se pokajati!

Koji 3850 trenutno najvise nudi, naravno i oc ukljuciti kao parametar? Gde kupiti tj. gde si ti kupio kartu?

Јесте, то је то. Купујем и не мисли јер је картица одлична и за те паре намш бољу!

Vidi i Asus, daje 3 godine garancije, a obzirom da su mi poslednje dve grafičke otkazale bez klokovanja i nekog arčenja, meni lično garancija igra ulogu.

ASUS 3580 TOP ako nađeš - najbolja kupovina: 3g garancija, super OC, bešuman cooler....
Tog "safira" ne bi mogao da držim u svojoj konfi zbog njegovog cooler-a...

Paa,ne znam ,,ja sam gledao na It svetu,,i tamo ima samo dve firme,,Asus i club 3d.a saphire nema u prodaji :??malo chudno zar ne?!..znaci da ti izbor i nije neki,,samo nadji neku radnju sa normalnom cenom da te ne oderu,ali uglavnom je sve to-to..veoma slicno..
Ja bih da sam na tvom mestu pitao koja najbolje moze da se klokne..a da nije po ceni blizu 3870..i tu bih pazario..neshto mi je ova Asus suvish cesual.🙂

Pa, jel' vidis da je najbolji asus top ! Napisao covek. Probacu da nadjem njega, pa ako nije preterano skuplji od safira, kupujem. Asus je i meni dosadan kad je non-stop tu, ali ne znaci da ne prave lose karte. I samo da znas da se pise SAPPHIRE, rastko45. 🙂

Fala, drugari *svi sem rastka 🙂

hmmmm.... ja imam Gigabyte-a. On je prvi stigao na nase trziste, a i po evropi (sajedno sa Club3D-om), tako da su verovatno ti i najbolji cipovi. nisam moju jos modovao (a hocu), ali je cip extra!!! bez dizanja napona radi stabilno na 7700/2000 (memorija moze jos gore). mozda, sto kaze Melkor, su to cipovi namenjeni za 70-ku, ali su da se napuni trziste uvaljeni u 50-ku....
hladjenje je referentno. kao i asus. ni sam jednom u principu nema promasaja.

7700??

Ok,oprosti zaneosa m se..🙂,hteo sam samo da pomognem nekom ko se ne razume bash najbolje u kompjutersku tehnologiju..😛
I sto ti ti koji su ti toliko pomogli,ne napishu gde da se kupi da te neko ne prevari,,jer vidim da si dosta najvan decak--a takve samo cekaju prepredeni trgovci.anfortunality.Ja sam cuo za neku firmu "FORUM",kazu da oni nisu loshi..pogledaj tamo.
A i nisi napisao zasta ti treba graficka,dal za igranje ili za posao ili za gledanje HD-a..i sl.Moras biti malo koncizniji-MArine.Pozzdrav i puno uspeha sa novom grafom!

Ok,oprosti zaneosa m se..🙂,hteo sam samo da pomognem nekom ko se ne razume bash najbolje u kompjutersku tehnologiju..😛
I sto ti ti koji su ti toliko pomogli,ne napishu gde da se kupi da te neko ne prevari,,jer vidim da si dosta najvan decak--a takve samo cekaju prepredeni trgovci.anfortunality.Ja sam cuo za neku firmu "FORUM",kazu da oni nisu loshi..pogledaj tamo.
:zgran:
Nadam se, da se salis, a pogotovu ovo za "FORUM" racunare (mislim deluje mi tako ali tu nisi stavio smajli). :trust:

Bilo bi dobro i uputno da se piše samo ono što se zna i u šta se čovek razume.
Na primer, kada neko napiše nešto što je sasvim pogrešno ili čak niti nema bilo kakvo značenje,onda ni ne mogu da budem uveren u tačnost onoga što je napisao.
Ako neko napiše "anfortunality" najpre bih pomislio da se u postu samo šali.

Poslednja izmena:
Powercolor možeš maći u Alti-ju iz Čačka.

Pa i nije bolje, 3870 kosta skoro isto kao Palit 8800GT koji je ipak solidno brza karta.

A koliko je to Palit 8800GT brza od HD3870?? mislim... ajte nemojte biti subjektivni, jeste da 8800GT daje U NEKIM igrama za 5% bolje rezultate, ali to ne samo da je zanimarljivo, vec i odprilike i razlika u ceni je takva... 190e i 205e. Kada ukljucis i to da je HD3870 novija i ima DDR4 naspram DDR3 kod 8800GT, mislim da se sve svodi iskljucivo na sta vise preferirate, Nvidiu ili atija, ostalo je isto...:type:

Ne nego koje igre preferiraš.
Ako preferiraš EA (NFS) igre onda nVidia ako preferiraš Half-Life onda ATi.

Nazad
Vrh Dno