||NeX|| je napisao(la):OK. A kontao sam naravno i grafičku klokovati, pa hoće li to imati uticaja ili sam ja jednostavno još balavac u O/C-u? 😀
||NeX|| je napisao(la):OK. Pa kontao sam uzteti Thermaltake Xaser III i Chieftecovo 400W ili Thermatakeovo napajanje. Koje je bolje?
Zasto bi isao u magarecu klupu kada se dizanjem FSB-a automatski dize i clock memorije i AGP-a, naravno ako nije drugacije podeseno, tacnije fiksirano. Tako i memorija i graficka rade brze.Delija je napisao(la):Bez ljutnje, ali zbog ovakvog pitanja, pravac u magarecu klupu i naravno na citanje SVIH topica iz ove sobe !!! 😀😀😀
:zgran:shone190 je napisao(la):Zasto bi isao u magarecu klupu kada se dizanjem FSB-a automatski dize i clock memorije i AGP-a, naravno ako nije drugacije podeseno, tacnije fiksirano. Tako i memorija i graficka rade brze.
Pozdrav!
Brzina AGP-a ima uticaja na grafičku kartu, ali ne nešto značajno. Ipak skor u 3DMark-u raste dizanjem frekvencije AGP-a.Delija je napisao(la):Ajd' neko drugi da je to rekao, pa da mu se oprosti, ali ovako...
Po tebi, dizanje AGP magistrale ubrzava graficku??? Ma daaaaaj !!!
p.s. Mozda, ali samo ako bi graficka koristila sistemsku memoriju (pa da ima neke koristi od brzine AGP magistrale), a to bi onda i tako bilo fenomenalno sporo!
Na nekadasnjim BX plocama Voodoo-i su isli i na 100Mhz AGP!!! Da li si siguran da to nije OC i da bi u 3DMARK-u imao isti score??? Druga je stvar to sto je covek 99% mislio na OC grafickog propcesora i memorije, ali ako se takmicis i ganjas svaki poen onda ti je i OC AGP-a neophodan.Delija je napisao(la):Uzgred, zar zaista mislis da je kad je pomenuo klokovanje mislio na AGP, a ne na Core/Mem graficke?
drfedja je napisao(la):Ja mislim da bi trebalo da kupis AthlonXP M 2500+ ako ga nadjes 🙂
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari