Sass Drake
Slavan
- Učlanjen(a)
- 27.06.2009
- Poena
- 445
^ Ako je sajt bio kompromitovan, dosad su morali ukloniti loader za exploit kit sa njega.
Comodo radi na na 8.1.
Koristio sam godinu dana Comodo Internet security, to ti je besplatni software. Ima odlican firewall, hips, sandbox, ali antivirus mu je dosta los. Moze se koristiti ali da pazis sta radis na netu, ja nisam imao nekih problema niti virusa sa njime. Na windows 8.1 ne moze da radi. Dakle mozes njegov firewall koristiti plus neki drugi besplatni antivirus recimo 360 TS, aviru, bitdefender... onda neki antispyware za povremeno skeniranje, ja trenutno koristim superantispyware jer ima verziju od 64 bita.
Zatim HOST fajl u windowsu se edituje jednom mesecno, tu ubacim sajtove koji su zarazeni pa ne mozes otvoriti vise te sajtove... Kada se sve lepo podesi, a narocito firewall i jos bitnije da si pazljiv prilikom surfa i skidanja svacega sa neta male su sanse da ces se zaraziti
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Hvala
Do sada sam koristio plaćene verzije (all in one) ali sada ne sakupih dovoljno ljudi za licencu a glupo mi je da dajem par desetina € kao jedan korisnik.
Čitajući tvoj post plus net dolazim do zaključka da mi treba: Firewall + Antivirus + Antispyware + Antimalware (MCShield).
Pitanje za članove koji koriste besplatna rešenja.
Šta sve koristite da biste zaštitili računar a da nudi celokupnu zaštitu kao što nude kompanije kod kojih je potrebno platiti godišnju pretplatu?
^ Ako je sajt bio kompromitovan, dosad su morali ukloniti loader za exploit kit sa njega.
Pitanje za članove koji koriste besplatna rešenja.
Šta sve koristite da biste zaštitili računar a da nudi celokupnu zaštitu kao što nude kompanije kod kojih je potrebno platiti godišnju pretplatu?
Na primer koristite Aviru (anti-virus), MCShield (anti malver) da zaštitite računar skeniranjem fleša/eksternog hard diska itd.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari