Šta je novo?

Koji antivirus pored Norton AV 2005???

• Začetnik teme Začetnik teme Twix
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Twix

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
18.12.2001
Poena
679
Na kevin komp. sam ubacio Norton Antivirus 2005,i Ad-aware (non stop radi i ad-watch).....
Posto je ona ne iskusna sa internetom,sve de pise CLICK HERE ona overi 😀
Koji antivirus da joj stavim pored NAV2005,a da se ne kolju (Kaspersky,Avg,neki drugi)???

Twix je napisao(la):
Na kevin komp. sam ubacio Norton Antivirus 2005,i Ad-aware (non stop radi i ad-watch).....
Posto je ona ne iskusna sa internetom,sve de pise CLICK HERE ona overi 😀
Koji antivirus da joj stavim pored NAV2005,a da se ne kolju (Kaspersky,Avg,neki drugi)???

Instalirati dva antivirus programa na jedan OS, bilo bi isto sto i nositi dva kisobrana kada pada kisa !!!

Dobro,de,jer ona ovaj nav2k5 dovoljan???
Ja,u principu koristim laptop i na njemu sam klijent pri Symantec Antivirus Corporate V9,a za kucni komp. ni nemam antivirus 🙂
Dakle valja li on za kucnog korisnika tipa CLICK HERE -- CLICK :d

Probaj f-prot kao sekundarni. Naravno, maksimalno jedan da ima aktiviran real time protection, a svi ostali da su instalirani prosto kao obicne aplikacije/utility koje se pozivaju samo explicitno na klik za manual scan.

Onda dolazi F-prot na komp.
Hvala

Pre instalacije sekundarnog av-a samo disejbluj privremeno ovaj vec instalirani av, tj. njegov real time scan. Ukoliko se dva av-a bas ne podnose, umeju nekad da prepoznaju onaj drugi instalirani, pa se pobune i upozore na pocetku. E sad, ja licno nisam probao sve moguce kombinacije.

Poslednja izmena:
Na mail serveru imam MDeamon koji u sebi ima KAV i dodatno sam stavio NAV2003 i rade kao sat zajedno. Znaci ova kombinacija provereno radi.

Milan je napisao(la):
Na mail serveru imam MDeamon koji u sebi ima KAV i dodatno sam stavio NAV2003 i rade kao sat zajedno. Znaci ova kombinacija provereno radi.
jel to onaj sto je sam slao mailove? 😀 😀 😀

Miroslav je napisao(la):
jel to onaj sto je sam slao mailove? 😀 😀 😀

Jeste, ali to je druga stvar, propust u Mdeamon-u koji se resi tako sto zamenis sifre korisnicima. Nego kad cu da dobijem svoju kesh-end-keri-karticu? 🙂 Dacu ti Zepter Bioptron lampu da popravis taj ne-izlazim-iz-sobe-sa-serverima ten 😀:d

Ni F-Prot nije kao sto ne nekada bio... 3.16a osetno vise opterecuje masinu nego, recimo, 3.14e...

Izbaci to djubre sa kompa i stavi Kaspersky Anti-Virus 5.0 Personal Pro

NAV je stavrno pretezak za ono sto radi. Deinstaliraj ga (koliko mozes, jer se on ne moze potpuno deinstalirati) i stavi bilo koji drugi antivirus. Sigurno ces primjetiti razliku...

Nazad
Vrh Dno