Šta je novo?

Koji android od 100-150e

milans1111

Cenjen
Učlanjen(a)
13.05.2011
Poena
180
Ranije sam koristio galaxy s3, s4, note 4, ali sam ovaj poslednji prodao jer mi je trebao novac. Zanima me sad sta mogu da nadjem novo po oglasima za 100-150e sa garancijom, da je krsteno, posto nisam u mogucnosti da dajem vise para trenutno. Najvise mi znaci ekran, kamera i da je optimizovan fon - da ne baguje non stop i naravno da moze da izgura jedan dan normalnog koriscenja. Gledao sam nesto tipa lg l90 - lg fino - belo, ili da uzmem lenovo a6000 koji mi se svidja - ima super ekran ili neki huawei, sony e4 itd, itd. Sta bi mi preporucili? Hvala unapred.

Poslednja izmena:
Teško da J5 ili M2 Note mogu da se nađu za 150e po oglasima, osim ako mu ne smeta da kampuje dok naleti...tipično su od 170e naviše.

Elem, Lumia 640, Meizu M2 (non-Note), Xiaomi Redmi Note (prvi, ne Note 2), možda naleti neki LG G2 od 16GB...

Hvala drugari, gledao sam samsung j5 i ne mogu da se ispruzim za njega. A lumia bilo koja otpada - naglasio sam da mi je potreban nov fon sa android a ne windows platformom ! Lg g2 je polovan 170-180. meizu ne bih zbog interfejsa jer ne mogu da se naviknem na njega a i nema ga za taj iznos koji sam naveo.

Poslednja izmena:
Zasto se ne strpiš, pa skupiš još 50-tak eura ? Za 200 eura već može nešto solidno da se nadje.
Moja preporuka ide za Sony Xperia E4G. Kamera jeste losa, ali je telefon optimizovan, baterija je odlična, ekran, procesor...
Preporuka i za Huawei g620s.

Viđao sam više puta G2 za 150e, samo proveriti da nije mnogo star, zbog baterije...
Imaš i Xiaomi Redmi Note, prilično dobar telefon u tom rasponu cene...

Hvala na odgovorima, videcu oko Nove godine sta moze da se nadje. Sony xperia e4 je dobar fon - uzeo ga moj tast ali sam primetio da je kamera losija od konkurencije u tom cenovnom rangu pa bih ga zaobisao trenutno samo zbog toga. Pomogli ste mi u svakom slucaju.

Poslednja izmena:
Samo nemoj da se zezneš ako uzimaš taj Sony - uzmi E4G, ne E4, G verzija je unapređena, obični E4 je krš. Za te pare je dobar, potcenjen. Mada, lično bih uzeo Xiaomi Redmi Note ili bih vrebao da neko ponudi G2 za 150e (a da nije mator) ili J5, ima ga za 160e...

s3 i s4 sam imao, s4 vise ne bi kupio ni u snu, sa oba primerka koja sam posedovao imao sam losa iskustva, (jedan nov, jedan polovan - od curenja baterije, do riknjavanja ploce, problema sa punjenjem...). Ako naidje j5 za 160e nov sa nekom garancijom uzecu ga

Poslednja izmena:
Slažem se, ali će pre naći J5 za 150e (a videh za 160 pre dan-dva), nego M2 Note...

Kakav E4 cigletina sa ocajnom kamerom,za 150 eura imas polvan S4 ili skoro nov S3 Neo.

E4G ima za 80-100e na KP, nov/skoro nov, sa mreže...za 80e sumnjam da ima bo5e od njega, za 100e ima veći izbor ali se i tu dobro drži.

Poslednja izmena:
Vrh Dno