Šta je novo?

Koji Android do 40.000 sa fiskalnim nov

cobraman

Slavan
Učlanjen(a)
05.02.2009
Poena
415
Moja oprema  
Laptop
Asus vivobook pro 15 oled
Mobilni telefon
Huawei p30 pro
Pametni uređaji
Huawei gt2
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Znaci mora iz.radnje...za firmu ide...sta mislite o A5 2016 samsung? Samo mi oko njega nije jasno sto ima verzija sa snapdragon i verzija sa exynis cipsetom...ovaj drugi fale zbog baterije a za snap se bojim pregrevanjavnekog?
Moze i predlog za drugi model i proizvodjac...samo da je sa racunom i nov.

Android 7.0 stize na p9l januara, a ovaj emui je, po meni, bas lep.
Jedina prednost je to za sim kartice.

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Prihvatam to jer se ne razumem u telefone toliko a vidim da puno ljudi tako kazu :D
Ja sam rekao svoje subjektivno misljenje jer koristim ovaj tel i stvarno sam prezadovoljan kao u veliki broj ljudi.
Neka on odluci, cist android sa 2 kartice+sd, ili dosta tanji telefon sa 8mp prednjom, moto ima 5mp. Slicni su svakako, nek pogleda oba pa nek odluci, nekome ko ne nosi 2 kartice i sd karticu to nije presudno.

Ne bih uzimao samsung iz 2015 pored pomenutih modela iz ove godine.

Flex nije los telefon ali ima par nedostataka: Slaba baterija, auto osveljenje ne radi kako treba, leti se pregreva kad si na suncu, kvalitet upitan jer mi je pao sa metra visine na pod i crkla ploca imao silikon i kaljeno staklo, sreca servis priznao reklamaciju pa mi zamenili plocu za dz. Ima svojih prednosti: Kamera solidna, radi relativno glatko i posle god dana i brdo instaćiranih aplikacija, igre rade dobro zbog mocnog cipseta i grafike. Kao korisnik flexa 2 ne bi ga preporucio jer za te pare ima bolji izbor

Cena od 250e je dobra, koliko sam citao Moto G4 plus ima softver najpriblizniji nexusu sto mu je prednost.

Ja zamalo da sam uzeo G4 umesto P9L, u zadnjem trenutku odem slucajno na Amazon i vidim gomilu negativnih utisaka, bas gomilu, da crkvaju brzo, problemi sa touchom itd.. Sad koliko je to merodavno, 'glupi ameri' i to.

Uzeo sam onda P9L jer sam ga nasao po istoj ceni kao G4, sto sam mislio da nema kod nas, ali ima u par radnji.

Telefon je vrhunski zaista, jako lepo radi i baterija je sjajna.

A5 2016 najbolji tel za te novce.
Telefon je nesto slabiji od s6, ali je stvarno premium. I mislim da je i vodootporan. Pored p9l mislim da vredi da bacis pogled i na njega...

Sent from my GT-I9301I using Tapatalk

Na kraju je burazer rodjeni za koga sam i jurio sta da uzme presudio u korist a5 2016...iako sam ga savetovao za p9 lite... Nekako mi lepse radi probajuci oba izlozena u telenoru... Al eto pao na fensi izgled samsunga... Hvala svima na odgovorima a tema moz i da se nastavi za ljude koji jure fon alicne cene u radnji...

Ja imam P9 lite i zaista je dobar telefon, mada moram da priznam da A5 2015 izgleda nekako skuplje, više premium...

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Ogromna razlika izmedju 2015 i 2016 modela a5 u performansama kao i u ekranu.
Obratiti pažnju da vam neko ne "podvali" verziju iz 2015.

Sent from my GT-I9301I using Tapatalk

Sam koncept stavljanja godine u naziv telefona je notorna glupost.

Bolje nego stalno menjanje imena pa vracanje na isto ime uz neke dodatne reci. Jednostavno - ime modela, godina - prosto k'o pasulj... Cak lepo pise i na kutiji - A5 6 (A5 2016). Druga oznaka mu je A510 ako se ne varam ali to pise malim slovima negde. [emoji4]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ako dobijes fiskalni moze on napisati sta god hoce na garantnom listu, ali garancija po zakonu je 2 godine!!!
Ako ti ne uvazi u drugoj godini garanciju pozoves inspekciju, mada cim cuju da zoves inspekciju niko nece praviti problem...
Winwin prodaje delove sa 1 god garancije u sekciji outlet i dobija se 1 god garancije i fiskalni... Tako da je po zakonu moguce i to na neki nacin...

Sent from my LG-H818 using Tapatalk

Vrh Dno